Татяна Буруджиева: Джевдет Чакъров не се занимава само с изселническите организации, той изразява позициите на Ахмед Доган

  • 06 юли 2024 16:56

  • 2469
  • 4
Татяна Буруджиева: Джевдет Чакъров не се занимава само с изселническите организации, той изразява позициите на Ахмед Доган
© Булфото (архив)

"Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със не се занимава само с изселническите организации, той има и друга функция – изразява позициите на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от". Това заяви политологът Татяна Буруджиева в "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS.   

"За ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е важно да останат втора политическа сила", смята тя.

"Ако запазят втория си мандат, какво правителство ще предложат?", запита Буруджиева. Тя също изрази мнение, че вторият мандат е обречен.

Политологът каза, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се превръща в общонационална партия.

Буруджиева смята, че проблемите в структурите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще се отразят и на евентуални предстоящи избори.

Джевдет Чакъров: Трябва да се върнем към нормалността

Политологът коментира и позициите на Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от в настоящия момент. „Да си опозиция, това не означава, че ще си качиш резултата. Нямаме правителство, срещу което да се трупат точки като опозиция”, заяви тя.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2469 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ПСИХО ЛАЙНЯРА ИБАН ОЛИГОФРЕН КАТИЛА

2024.07.06 | 17:08

1
КАТИЛА Е БЕЗОБИДЕН ПСИХО ЛАЙНЯР, КОЙТО Е ДУХАЛ НА ЦИГАНИ В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР, НО ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗАН ЗА СЛУЖБАТА МУ КЪМ ОКУПАТОРА САЩ!.
ИБАНИЯ ПСИХИЧНО БОЛЕН ИЗРОД КАТИЛА

2024.07.06 | 19:52

3
МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ КАТИЛА ОТ СЕВЛИЕВО Е ДУХАЛ НА РАДИКАЛНИЯ ТУРЧИН АХМЕД МУСА В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР, СРЕЩУ ЗАЩИТА И ПРОТЕКЦИЯ ОТ ДРУГИТЕ ЗАТВОРНИЦИ ЦИГАНИ! ПАНДИЗЧИИТЕ СА СЕ ГАВРИЛИ СЕКСУАЛНО С ПСИХИЧНО БОЛНИЯ ИЗРОД!

2024.07.06 | 18:42

2
МРИ БЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУК! САМО ГЕРБ И ПП-ДБ
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.07.07 | 05:39

4
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини