Антон Хекимян: Работата на Терзиев и Бонев е незаконна и те дължат обяснения и оставки

  • 21 юни 2024 18:00

  • 1013
  • 4
Антон Хекимян: Работата на Терзиев и Бонев е незаконна и те дължат обяснения и оставки
© Кадър: Нова телевизия

24 часа след решението на ВАС наблюдаваме следния спектакъл – не чухме кметът на града, сякаш някъде потъна. Излиза Бонев, който се вживява като съдия. Ние знаем, че Бонев и Зографски са се самоназначили за експерти почти по всичко, а сега и конституционалисти. Това е много страшно за нашето общество. Това заяви общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян в предаването „Денят на живо” по Нова нюз.

Няма нужда Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси да обяснява, че всичко след 2017 година е незаконно, не – законно е, защото е свършено както трябва. Аз нося документи. Това е определението на ВАС, в него ясно пише, че освен че няма генерален план за организация на движението, хората в Столична община не са си свършили работата, зам.-кметът Павлов не е съгласувал цялата процедура с транспортната комисия, по спешност е вкаран този проект в началото на май, а реорганизацията започна в края на април. Кой лъже се вижда от действията на „Спаси София” и „Продължаваме промяната”, поясни той.

Хекимян определи реорганизацията като незаконна.

ВАС окончателно: Столична община да прекрати новата организация на движениие по бул.“Витоша“ и "Патриарха"

Ясно е, че „Спаси София” са тропнали на масата на Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите и са му казали: „Искаме този проект да се случи или излизаме от коалицията”. Те се опитват да обяснят колко са задружни, но това не се вижда, подчерта общинският съветник от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Не е честен подходът към софиянци, защото се харчат техните пари. Става въпрос за злоупотреба с власт в особено големи размери – 1,5 млн. лева. Кой ще носи отговорност? Бонев и компания се опитват да се оправдаят с г-жа Фандъкова – не им прави чест. Проблемът е, че това нещо започна на тъмно, с тоталитарен подход, без да бъде обсъдено. Сега ще гледаме ремонт на ремонта на Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси, обяви Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални.

Работата на Терзиев и Бонев е незаконна и те дължат обяснения и оставки, подчерта той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1013 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Абе арменче смотан

2024.06.22 | 08:48

4
Кога стана калайджия кога си оцапа гащите затова сме на този хал разни ме грамотни смотаняци ръсят мозък
Анонимен

2024.06.21 | 20:23

3
Будала защо си остави телевизията че да се занимаваш с простотии
ссс

2024.06.21 | 20:17

2
Гейче мълчи

2024.06.21 | 20:16

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини