Политологът Тончо Краевски: ДПС винаги е с един ход напред

  • 13 юни 2024 10:09

  • 840
  • 3
Политологът Тончо Краевски: ДПС винаги е с един ход напред
© Нова нюз

Призивът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за преговори за съставяне на правителство и мълчанието на политическите партии след резултатите от изборите на 9 юни коментират политолозите Георги Киряков и Тончо Краевски в студиото на „Твоят ден” по NOVA NEWS.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 902

“Засега това е единственият призив за съставяне на правителство. Самият Борисов мълчи, вероятно недоволен от резултатите на партията, от намаляването на гласовете, от мандатите и влизането на нова партия. Това е странно, имайки предвид, че той доста говори по медиите, когато е уверен и убеден – очевидно сега не е нито от тези неща”, каза Киряков.

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с избързва с говоренето, винаги е един ход напред”, каза Краевски.

Според политолога това е правилното действие, но поставя под съмнение „тайминга” на изявлението.

Христо Панчугов: ДПС е като незаобиколим фактор – некомфортно за останалите

„Всички мълчат, което е обезпокоително и неприятно и не е добър тон, особено когато очакват президента да свика НС”, отбеляза Краевски и допълни, че партиите не са дали дори индикация, че признават изборите и „като че ли очакват НС да се свика само”.

По думите на Киряков ролята на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с може да се окаже жизненоважна, ако ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в откажат да изпълнят първия мандат.

„Не мисля, че има фигура, която може да навигира „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ в коалиция с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Това е много сложна задача, която само Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския можеше да реши. Засега оставката му слага спирачка пред участието на ДБ, а оттам и на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“-“Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“, коментира Краевски.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
840 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ИСТИНАТА

2024.06.13 | 11:10

3
Ами така ще е,следд като имаме политолози с МНОГО ХОДОВЕ НАЗАД !!!
шиши гусито

2024.06.13 | 11:10

2
мангал ли си не го хвали шиши

2024.06.13 | 10:26

1
Този е руски актив.

Добави коментар

Водещи новини