Служебният министър на туризма: Очакванията ми за летния сезон са много добри

  • 12 май 2024 20:08

  • 865
  • 7
Служебният министър на туризма: Очакванията ми за летния сезон са много добри
© Нова телевизия

Очакванията ми за летния сезон са много добри, коментира служебният министър на туризма Евтим Милошев Евтим Милошев Евтим Милошев е назначен за министър на туризма в служебния кабинет с премиер Димитър в предаването "На фокус" по Нова телевизия.

Той посочи, че три от 20-те му работни дни като служебен министър са били точно по Черноморието, където е бил на инспекция и се е срещнал с местната власт и с областните управители. 

Милошев каза, че мостът Царево - Ахтопол е възстановен, а по моста между Царево - Василико се правят само довършителни работи, които би трябвало всеки момент да приключат. Със сигурност до началото на юни, когато започне сезонът, ще бъде оправен и той, добави министърът. 

Той съобщи, че има идея междуведомствената комисия, създадена след наводненията в района на Царево миналата година, да бъде запазена като постоянна.  

Евтим Милошев оприличи служебния кабинет на "сираче", но изтъкна: Това си има и своите предимства

Евтим Милошев Евтим Милошев Евтим Милошев е назначен за министър на туризма в служебния кабинет с премиер Димитър каза, че подкрепя инициативата за повече линии към летището в Бургас. Той поясни, че амбицията е да се направят постоянни линии с повечето европейски държави. Това е нещо, което може да даде целогодишен характер на туристическия поток към морето, смята служебният министър. Той посочи също, че увеличаването на капацитета на ГКПП "Малко Търново" е стратегическа задача.

Милошев коментира, че е поканен за служебен министър на туризма лично от премиера Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в. "Това правителство наистина е "сираче", всички политически партии и г-н президентът абсолютно се дистанцираха от него", смята той. 

България има нужда да се управлява от редовни кабинети, зад които стои сериозно мнозинство и концепция, каза още Милошев. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
865 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2024.05.25 | 05:19

7
❤️ Г­­­о­­­р­­­е­щ­­­и­ ­м­­­о­­м­­и­­­ч­­е­­­т­­а­­ ­­­в­и­­ ­­­о­ч­­­а­­к­в­­а­­­т ­­­-­ X­­­1­­­8­.­­F­­­U­­N
Гост

2024.05.13 | 07:46

6
Този обича да ближе мъжки дупета

2024.05.13 | 00:03

5
УДРЯИТЕ БРАТУШКИ, БЕЗМИЛОСТНО УДРЯЙТЕ, ИЗЧИСТЕТЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА НАТОВСКАТА И УКРОФАШИСТКАТА ГАД, БЪЛГАРИЯ Е С ВАС !!!!!!

2024.05.12 | 23:56

4
БРАТУШКИ, БЪЛГАРИЯ ВИ ОБИЧА И ПОДКРЕПЯ ОТ СЪРЦЕ! ЕЛАТЕ И НИ ОСВОБОДЕТЕ ОТ ЕВРОПЕДАЛИТЕ ФАШИСТИ!

2024.05.12 | 21:20

3
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto
БАНКИАСНКАИ ПУХНАЛ А НА Л

2024.05.12 | 20:35

2
абсолутен каунЪ

2024.05.12 | 20:27

1
Партиите на войната СДС ДПС ГЕРБ ПП ДБ (Демократичната Сглобка) сега и Демократичния Военен Сговор преди 1944г. са ЕДНО и СЪЩО ПРО ФАШИСТО НАЦИСТИ МУСОЛИНО-ХИТЛЕРИСТИ. ТЕ са РОМИ РОМАНИ РУМЪНИ - НЕ СЛАВЯНИ (БЪЛГАРИ), а РОБИ на РИМ РУМЪНИ СКЛАВЕНИ. Реалното ИМЕ на България от 1989г. до Ден днешен е MOESIA INFERIOR - ДОЛНА МИЗИЯ, НЕПЪЛНОЦЕННА МИЗИЯ, ПОДЧИНЕНА МИЗИЯ, НЕСПОСОБНА МИЗИЯ, РОБСКА КОЛОНИЯ НА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ - САЩ, т. с. БЪЛГАРИТЕ са РОМАНИ вече, ЛАТИНИЗИРАНИ РОБИ РОМИ, роби на РИМ, абе РОМИ - РУМЪНИ - СИНТИ - ЦИГАНЯ. РОМИ РОМАНИ РУМЪНИ НЕ СА ХРИСТИЯНИ, а ЕЗИЧНИЦИ ПАГАНИ ГЕРМАНИ кланящи се на РИМСКИ БОГОВЕ - ЮПИТЕР.... ЮПИТА.... ХИПИТА - МОДЕРНИ ТРАНСДЖЕНДЕРИ.... Това трябва да ПРИКЛЮЧИ! Натовските партии СДС ДПС ГЕРБ ПП ДБ искат да Убиват ПАЗИТЕЛИТЕ на СЛАВЯНСКИЯ СВЯТ НАРОДЪТ РУСЬ - РУСИТЕ. Трябва да ЗНАЯТ! РУСИТЕ КОГАТО ОБИЧАТ ОБИЧАТ ИСТИНСКИ ОТ СЪРЦЕ И ДУША, НО НАПАДАТ ЛИ ГИ И УБИВАТ ЛИ ГИ, БИЯТ ДО СМЪРТ, БИЯТ ДО СМЪРТ, БИЯТ ДО СМЪРТ..........!

Добави коментар

Водещи новини