Евтим Милошев отива на крака при бизнеса на Черноморието, за да провери готовността му за летния сезон

  • 24 април 2024 16:33

  • 556
  • 1
Евтим Милошев отива на крака при бизнеса на Черноморието, за да провери готовността му за летния сезон
© Булфото (архив)

От 24 до 26 април министърът на туризма Евтим Милошев Евтим Милошев Евтим Милошев е назначен за министър на туризма в служебния кабинет с премиер Димитър ще посети родното Черноморие, за да провери готовността за посрещане на летния туристически сезон. В поредица от работни срещи в Бургас, Слънчев бряг и Варна той ще се срещне с представителите на туристическия бизнес, както и с различни отговорни институции на държавно и местно ниво – областни управители, местните власти и представители на контролните органи, съобщиха от ресорното ведомство.

След провеждане на срещите за Южното и за Северното Черноморие са предвидени брифинги за медиите - в к.к. „Слънчев бряг“ на 25 април от 16:30, пред сградата на „Слънчев бряг“ АД и във Варна на 26 април от 13:15 ч. – място: зала „Варна“, община Варна.

Евтим Милошев: Не мога да свикна с обръщението „господин министър”

На 25 април вечерта министър Евтим Милошев Евтим Милошев Евтим Милошев е назначен за министър на туризма в служебния кабинет с премиер Димитър ще участва в церемония по връчване на награди за победителите в Националното състезание по професии 2024, чийто символичен домакин е Професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“ – Варна. Официални гости на събитието ще бъдат министърът на туризма Евтим Милошев Евтим Милошев Евтим Милошев е назначен за министър на туризма в служебния кабинет с премиер Димитър и секретарят на Президента по образование, култура и туризъм д-р Илин Димитров. Събитието е с начален час 19:00, хотел „Грифид-Болеро“, к.к. „Златни пясъци“ и е открито за медии.

На 26 и 27 април обиколката на министъра на туризма Евтим Милошев Евтим Милошев Евтим Милошев е назначен за министър на туризма в служебния кабинет с премиер Димитър ще продължи в градовете Велико Търново и Търговище, като фокусът ще бъде поставен върху развитието на регионите и културно-историческия туризъм.

Последвайте канала на

Владимир Василев
556 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.25 | 07:04

1
❤️ Г­­о­­р­е­­щ­­­и­­ ­­­м­­о­­м­и­ч­­е­­т­­­а­ ­­в­­­и­ ­­о­­ч­­­а­­­к­в­а­т ­­­-­­­ X­1­­8­­.­F­­­U­­N

Добави коментар

Водещи новини