Общински съветници с призив: Кметът Терзиев да спре незабавно ремонта по бул. „Патриарх Евтимий“

  • 29 април 2024 15:28

  • 833
  • 2
© Novini.bg

Общински съветници от ГЕРБ, БСП, „Синя София“, ИТН, както и независими такива, поискаха от кметът Васил Терзиев да стопира ремонтните дейности по бул. „Патриарх Евтимий“ и „Фритьоф Нансен“.

Общинският съветник Иван Таков предупреди, че с новата организация на движението трафикът ще се затрудни изключително много и ще настане „транспортен хаос“ по една от най-натоварените пътни артерии в столицата.

Ние не сме против велоалеите и бус лентите, но това не бива да се случва на гърба на стотиците хиляди хора, които преминават там всеки ден. Искаме да се потърсят други алтернативни варианти, апелира Таков.

Той допълни, че днес ще внесат официално искане до кмета Терзиев да спре всички ремонтни дейности до намирането на решение на ситуацията.

Георги Георгиев: Долу ръцете от "Патриарха"!

„Ще настояваме кметът да спре всякакви строителни дейности, както сме се разбрали в комисията по транспорта“, посочи още Таков.

От своя страна Карлос Контрера от ВМРО заяви, че Васил Терзиев извършва транспортна политика „на инат“.

Кметът трябва много сериозно да преразгледа начина си, по който ще работи в сектор „Транспорт“ с общинските съветници. Не приемам подход, в който едно се говори и друго се прави. Напук и на инат да правиш подобни стъпки е погрешен подход, каза Контрера.

Последвайте канала на

Владимир Василев
833 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 06:54

2
❤️ Г­­о­р­­­е­щ­и­­­ ­м­­о­м­и­ч­е­т­­а­­ ­­в­­­и­­ ­о­­ч­а­­­к­­­в­а­­­т ­­­-­­ X­­1­­­8­.­­F­­­U­N
патриот

2024.04.29 | 17:39

1
влюбената комсомолка гледа и слуша с възхита мъдрите слова на другаря таков

Добави коментар

Водещи новини