Калин Стоянов: 66 деца получиха по 1500 лева за Великденските празници от Националната благотворителна кампания на МВР

  • 26 април 2024 19:32

  • 541
  • 8
Калин Стоянов: 66 деца получиха по 1500 лева за Великденските празници от Националната благотворителна кампания на МВР
© Булфото

В навечерието на Великденските празници зарадвахме отново децата от Националната благотворителна кампания на МВР. Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните във Фейсбук.

С подкрепата на всички дарители и колегите, които ежемесечно отделят средства от заплатите си, всяко от подпомаганите 66 деца получи днес по 1500 лева. Не забравихме и нашите абитуриенти, които подкрепихме с по още 2000 лева, добави Стоянов.

Той написа, че сред инициативите, които тази година ще бъдат, е организирането на безплатни почивки за семействата на служители на МВР, загубили живота си при изпълнение на служебния дълг.

Калин Стоянов: Ако някой си мисли, че може да спечели изборите чрез МВР, жестоко се заблуждава

На 5 декември м.г. Националната благотворителна кампания на МВР за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР отбеляза 20 години от създаването си. През 2022 г. с набраните средства от благотворителната кампания 74 деца бяха подпомогнати за Коледа с по 1000 лева.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
541 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
СМЪРтЗ А ПОЛУСИОНЕРСКИТЕ Ку РВИ

2024.04.26 | 19:47

1
влизаме в детските градини ИАСли и родилни домове из ПРА СИИ и по4ваме д аколиме ама първо ще изнасилваме галките РУСХКИ недонос4ета.“ АЗОФФ СС ЗИГГ ХАИЛЛЛ...
бай Ставри

2024.04.26 | 19:51

2
А, Ти КАКВО ПОЛУЧИ Калине, за УКРИВАНЕТО на ПЪТНАТА КАРТА, примерно???? Ще ВИДИМ ли ПРЕДИ "изборите" тази "ИЗГУБЕНА" ПЪТНА КАРТА бе, Калинееееееее Еее????
МАНФРЕД КУНЦ СС МАНХЕИМ

2024.04.26 | 19:51

3
БАНКИАНСКИА УМРЕЛЛ и ЕШНУСИТЕ ЛИЛАВИ ИЗСТИНАЛи
СМЪРтЗ А всиака 1 РУСХАК СФИНИА

2024.04.26 | 20:29

7
С,,к,,л,,а,,в,я,,н,,и,т,,е и Ю..д..о..х..а..з..а...р..и..т..е са Т,,О,,Р за З,е,,м,,и,,т,,е Български А..р..и..й..с..к..и Цялата земя от М,,о,,с,,к,,в,,а до К,,а..з..а,,х,,с,,т,,а,,н, от К..и..е..в до Атина и от С,,о,,л,,у,,н до Будапеща е Българска. Ние Н,,а,,с,,л,е,д,н,и,ц,и,,т,,е на И,,м,,п,,е,,р,,а,,т,,о,,р,,с,,к,,и,я род Д..У..Л..О ще Л,,и,,к,,в,,и,,д,,и,,р,,а,,м,,е този 135 г,,о,,д,,и,,ш,,е,н Р...у..с..к..о- Т..у..р..с..к..и (С,,И,,Г,А,,Н) К,,Е,,Н,,Е,,Ф и В..ъ..з..с..т..а..н..о..в..и..м Българската държава. КАЗАХ !!! ЕДИН КАН--ЕДИН БОГ--ЕДИН НАРОД---БЪЛГАРИ Буданов за края на войната и украинския парад на победата в Москва
ГРУЗЗ 200

2024.04.26 | 20:26

5
К..У,Р,В,И,,Т , Е И П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И..Т. .Е от З..а..д,,у,н,а,й,с,к,а,,т,а Д..ъ..р..ж..а..в..н..а )не (Сигурност (T)рДАНС Празнуват 7 Години от З,,а,,ч,,е,,в,,а,,н,,е, то си в КГБ !!! С,Е,Д,Е,М ГОДИНИ П.О..Д..Р..И..В..Н.А А,Н,Т,,И,,Б,,Ъ,,Л,,Г,,А,,Р,,С,,К,,А ДЕЙНОСТ В ПОЛЗА НА М..А..С..К..В..А И А,,Н,,А,,Д,,О,,Л,,А !!! Г,е,й Бардака (T)рДАНС го създаде Херсонския П..е..д..е..р.а.с..т от Хазарски произход с Руско гражданство и син на Масов У.б.и.е.ц С.ъ.рГ,Е,Й Яков да пази от нас БЪЛГАРИТЕ З..а..д..у..н..а..й..с..к..и.. я К,о,л,о,н,и,а,л,е,н К,е,н,,е,,ф окупиран преди 137 години от Руски К,о,,п,е,,л,е,т,а за 32 тона злато. В ДАНС освен Руски К,..у..р..в..и и П,е,,д,е..р..а..с..т..и друго не вирее. Има и някой и друг Рязан ПОМАК назначен главно като Шофьорче да вози Ш,,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и,,т,,е на Амбразурата, като Сертовия Тъпкач Момчил или Станишевския Е,б,,а,ч Асан Ибраимов Омеров от село Градежница. Агентите ( П..а..ч..а..в..р..и..т..е) в (T)рДАНС освен по Г,е,,й Сокаците и Т..р..а..в..е..с..т..и..т Пиаците се набират от К,,у,р,в,а,,р..н..и..ц..и..т..е на Митко Полицая и на екс министър Червеняков брат му. Херсонския П,,е,д,е,р,а,с,т с Руско гражданство Сър Г.е..й Яков има високи изисквания към Щатните и Нещатни Ш,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и трудещи се на заплата и хонорар в създадения от него Б..а..р..д..а..к (T)рДАНС. Мъжка П,,р,,о,,с,т,и,т,у,т,к,,а -Доносник с Халка под 10 сантиметра ФИ няма шанс да пробие в (T)рДАНС. Кандидат П,а,ч,а,в,р,,и,т,,е в (T)рДАНС преминават през Комисия по А..н..а..л..н..а Инспекция като Донаборниците: "Задни Бузи за Проверка Молим" П,а,ч,а,в,р,и,т,е - Доносници от Станишевския Г,е,й Б.а..р..д..а..к (T)рДАНС , филиал на КГБ се разделят на ТРИ категории: 1. Щатна П..а..ч..а..в.р..а --Агент, доказана П,а,ч,,а,,в,,р,,а -на заплата. 2. Нещатна П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --Сътрудник, недоказана все още П.а..ч..а..в..р..а -на Хонорар. 3. Улична П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --МУТРА, получава колкото си заработи с Рекет, Отвличания и Убийства на Българи. Тази позиция се открива специално за К,,о,,п,,е,,л,,е,,т,,а,,т,,а -Престъпници от БОП като Руската М..а..с..т..и..я Грозданов завършила РабФак в Москва, арестувана за рекет с два килограма КОКАИН и Айдуците му от БОП Пазарджик. Ш,В,Е,С,Т,Е,Р,,И,Т,Е от Сер Г,е,й Бардака (T)рДАНС трябва да се Изнасилват от ЖИВОТНИ, след което да се Избиват като ЖИВОТНИ, защото те са ЖИВОТНИ !! Пазарджишкото Милиционерско Г,о,в,,е,д,о е доказано най-тъпото Г..о..в..е..д..о развъждано в З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,и,,я к,е,н,е,ф създаден преди 137 години от Руски дегенерати за 32 тона злато. М.Ъ..Р..Ш..А , И..З..Р..О..Д , И..З..М..Е..Т , У.Т..А..Й..К..А , Б,,О,К,Л,У,К , Г.А.Д , Д,Е,,Г,,Е,Н,Е,Р,А,Т , П.О..Д.Ч..О..В.Е.К , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!! Време е да има Публично ИЗНАСИЛЕНА Мъжка П..р..о..с..т..и..т..у..т..к..а от (T)рДАНС ! Уволниха Шефа на П,Е,Д,Е,Р,А,С,Т,И,Т,Е от (T)рДАНС Шумен Калин Кръстев ! Бил Крайно Нуждаещ се от Рязани Анадолски ПИШКИ !
СМЪРтЗ А всиака 1 РУСХАК СФИНИА

2024.04.26 | 20:18

4
ДАсе ИЗАКАМ на БАНКАИСНКИТО ГОВ Е ДО уСТНО
ne

2024.04.26 | 20:27

6
bravo na prestapnikat ot miliciata dal na 66 deca po 22.70 lv za da si kupiat po edno kilo agneshko
Очите

2024.04.26 | 22:33

8
още известен като Калин дава пари от продадени наркотици на децата, които са зарибени с наркотици.

Добави коментар

Водещи новини