Дневен ред: Ще бъде ли отстранен Росен Желязков?

  • 25 април 2024 06:55

  • 1374
  • 4
Дневен ред: Ще бъде ли отстранен Росен Желязков?
© Bulfoto

Ще бъде ли отстранен Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети от поста председател на Народното събрание в предпоследния работен ден на този парламент? Темата ще бъде водеща днес в Народното събрание, след като ПП-ДБ и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е внесоха искане за предсрочно освобождаване на Желязков за цялостното му поведение като ръководител на институцията и за системно неизпълнение на законодателната програма.

Според ПП-ДБ Желязков злоупотребява с власт и правомощия, и работи в интерес на политическия блок ГЕРБ- ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

По-рано оставката на председателя на парламента поискаха и от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" с конкретен мотив- не беше допусната точката за вота на недоверие към служебното правителство с аргумент, че не отговаря на Конституцията.

От ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не погледнаха сериозно на искането за оставка на председателя на Народното събрание в последните часове на работата му. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г го определи като емоционални изблици, а Делян Пеевски-популизъм.

Народното събрание гласува и окончателно промените в Закона за енергетиката.

Текстовете предвиждат отлагане на либерализацията на пазара на електроенергия за битовите потребители с една година.

Първоначално законопроектът предвиждаше излизането на свободния пазар на ток да се случи от 1 юли тази година.

Депутатите приеха промените в Наказателния кодекс, свързани с правата на жертвите на сексуални престъпления

Според аргументите на вносителите страната ни няма готовност за промяната. Така, ако промените бъдат одобрени и на второ четене, либерализацията ще бъде факт от 1 юли 2025 г.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1374 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ИСТИНАТА

2024.04.25 | 07:35

4
ВЪПРОСЪТ е: КЪДЕ е ПЪТНАТА КАРТА?

2024.04.25 | 07:33

3
Ха,ха! 240 Палячовци!
патриот

2024.04.25 | 07:19

2
герберски толуп
бг

2024.04.25 | 07:01

1
влизам вътре и ще ви е ба майката мръсни к радци свиня мъртъв си цигани от д пс

Добави коментар

Водещи новини