Скандал прекрати първото заседание на временната комисия за "Турски поток"

  • 23 април 2024 16:21

  • 2082
  • 4
Скандал прекрати първото заседание на временната комисия за "Турски поток"
© Novini.bg

Първото заседание на Временната комисия за установяване на факти и обстоятелства относно изчезналия стратегически документ "Пътна карта за реализация на проекта за разширение на газопреносната система на Република България", както и всички факти и обстоятелства относно реализацията на проекта "Турски поток" на територията на Република България, бе прекратено заради спорове по дневния ред. На страницата на комисията бе посочено, че като първа точка днес трябваше да се приемат вътрешните правила на комисията. Като втора точка бе заложено да се изслуша Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по, която бе министър на енергетиката за периода 2014-2021 година. Трета точка бе "разни".

Днешното заседание се председателстваше от депутата от парламентарната група (ПГ) на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се, защото определеният за председател на временната комисия и народен представител от ПГ на "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на е подал писмено уведомление, че няма да може да присъства. Затова председателят на Народното събрание е разпоредил днешното заседание на комисията да се води от Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се.

Венко Сабрутев се обърна към временния председател на комисията Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се, че от ПГ на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" предлагат да се гласува дневният ред, който те са предложили, а именно изслушване на служебния министър на енергетиката (без да уточняват точно кой), на Инспектората към Министерство на енергетиката, на организациите "Български елфи", както и на Илиян Василев като анализатор. "Днешното заседание се провежда по искане на 30 и повече процента от народните представители и съответно трябва да се проведе с този дневен ред, който ние сме изискали от председателя на Народното събрание", каза депутатът Сабрутев. Той се съгласи да бъде изслушана Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по, но от групата държат на посочените три точки, които са били представени писмено на председателя на парламента. 

Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се отговори, че предложените хора от ПГ на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократичн България" ще бъдат изслушани, но след като предоставят на временната комисия съответните материали и документи, за да се запознаят членовете на комисията. 

Народният представител Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник от ПГ на "ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на" призова Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) и/или Министерски съвет да предоставят "Пътната карта". Той припомни, че преди две години председателят на ДАНС е споменал по време на изслушване в парламента, че той разполага с нея и я е предоставил на министър-председателя. Освен това, ако временната комисия иска да пресъздаде всички събития в период от 3-4 години назад, има огромна по обем информация както в секретно деловодство на Министерски съвет, така и във военното разузнаване. "Тя, всичката, е класифицирана по ваша преценка", каза Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, цитиран от БТА.

Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на от ПГ на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" предложи освен Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по да бъде изслушан и Илиян Василев, който присъстваше в залата.

Станислав АнастасовСтанислав Анастасов Станислав Анастасов - министър на околната среда и водите в правителството на Пламен от ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се обърна към Венко Сабрутев и Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на и заяви, че част от документите са с класифицирана информация и търговска тайна и затова той ги попита как тези организации и експерти, които те канят, разполагат с нея.

НС обсъжда създаване на Временна комисия за изчезналата пътна карта

Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на обърна внимание, че разполага с писмен отговор от бившия служебен министър на енергетиката Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, който е посочил, че е започнал проверка на Инспектората към Министерството на енергетиката. "Най-логичното беше вие като председателстващ да ги поканите тези хора и да ги попитате тази проверка докъде е стигнала", заяви той. Димитров отбеляза, че на заседанието го няма и служебният министър на енергетиката. Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се отговори, че той не е постоянен председател на временната комисия, за да поеме отговорност кого да покани. Той добави, че за следващото заседание може да се поиска от ДАНС да предостави Пътната карта, след това ще се предложи да се поискат и други документи. Той даде за пример, че от "Булгартрансгаз" може да се поиска информация относно всички пазарни тестове и процедури за резервиране на капацитет по проекта за разширяване на българската газопреносна мрежа, както и приходите и разходите за експлоатацията.

"Обърнахте го на предизборен панаир. Тази карта е намерена много по-рано и вие като едни баламурници сте я крили", каза депутатът от ПГ на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г..

Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник изтъкна, че "проект Турски поток на територията на България няма". Затова той предложи комисията да повика посланика на Турция на изслушване. Александър НенковАлександър НенковАлександър Руменов Ненков е икономист и политик е от ГЕРБ, народен представител в 41-вото, 42-рото, от ПГ на "ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на" пък поиска да бъде изслушан и бившият премиер Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

След призив от страна на Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се да се гласуват вътрешните правила на комисията, Венко Сабрутев заяви, че неговата парламентарна група няма да ги подкрепи, защото не са имали време да се запознаят с тях. Павела Митова предложи да прочете трите листа с вътрешните правила, за да запознае с тях групата на "Продължаваме промяната-Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". Радаман Аталай предложи на свой ред заседанието да бъде прекратено, след като от "Продължаваме промяната-Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" не са се запознали с правилата. Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на обаче призова все пак да се проведе заседание. В крайна сметка първото заседание на временната парламента комисия за "Пътната карта" и "Турски поток" бе прекратено. След края на заседанието Венко Сабрутев отрече, че прекратяването му е по вина на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", а заради днешния председател на комисията.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2082 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.04.23 | 20:55

4
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.04.23 | 17:57

3
ахахаа, нушето пyткова ли ще питат за пътната карта, що не питат дедовия?

2024.04.23 | 17:48

2
Пар цали

2024.04.23 | 17:22

1
ОО ПАРТИИНИЯ ДОМ! КОМУНИЗМА СЕ ВЪРНА.

Добави коментар

Водещи новини