ПП-ДБ обвиниха Бойко Борисов, че с "Турски поток" е осигурил старта на войната в Украйна

  • 29 март 2024 10:38

  • 3236
  • 37
© Булфото, архив

ПП-ДБ иска да бъде създадена временна комисия в парламента, която да изследва фактите и обстоятелствата около изчезналата пътна карта за „Турски поток“, която впоследствие е била намерена в имейлите на руски депутати, както и всички факти и обстоятелства около изграждането на газопровода „Турски поток“ - символа на корупцията в България. Това обяви пред журналисти народният представител от ПП-ДБ Венко Сабрутев.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 907

"Обществото трябва да знае защо България осигури стартиране на войната в Украйна и даде тази възможност на Русия. Българските граждани трябва да знаят защо бяха похарчени 3 милиарда лева на българските данъкоплатци за руска тръба, която превозва руски газ. Само преди два дни Бойко Борисов каза, че е изключително горд от този проект. Наистина трябва да разберем дали България може да бъде горда с този проект и дали Борисов е работил за чужд интерес", добави той. 

Разследващи журналисти: "Турски поток" е финансинасиран изцяло от България

"Още на 6-ти март с колегите сме задали въпрос към енергийния министър дали пътната карта, която беше показана на обществото и изкарана от хакнат имейл на сътрудник на руски депутат е истинската пътна карта, която е била в Министерство на енергетиката. Отговорът е, че самото министерство не е убедено каква е пътната карта и откъде е. България обслужи геополитическия интерес на Путин и на Русия. Построявайки „Турски поток“, ние дадохме повод на Путин да започне войната срещу Украйна", каза на свой ред депутатът Ивайло Мирчев.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3236 37

Свързани новини

Коментари 37

Добави коментар

2024.05.25 | 08:19

37
❤️ Г­­о­р­е­щ­­и­ ­м­о­­м­­и­­ч­­­е­­­т­а­ ­­­в­­­и­ ­­­о­ч­­­а­­­к­­­в­­а­т ­-­­­ X­1­­8­­­.­­­F­­­U­­N
Нено

2024.04.01 | 21:27

36
ПП и ДБ продължават да говорят невероятни глупости

2024.03.29 | 14:10

35
Идиоти спрете с лъжите
Го ВЕДОДООД тРУППП си

2024.03.29 | 13:53

33
говедото ЗАКОПА българиа и Българите и з аКво за 1 пробит РУБЛЕЛ
Снежко Снежев

2024.03.29 | 14:07

34
Простьо... ти ли си бре, плашипутарнико:)))?!? На макя ти в устичката... да си го знаеш, помияр мазен:)))!
Го ВЕДОДООД тРУППП си

2024.03.29 | 13:52

32
,е,й Бардака (T)рДАНС го създаде Херсонския П..е..д..е..р.а.с..т от Хазарски произход с Руско гражданство и син на Масов У.б.и.е.ц С.ъ.рГ,Е,Й Яков да пази от нас БЪЛГАРИТЕ З..а..д..у..н..а..й..с..к..и.. я К,о,л,о,н,и,а,л,е,н К,е,н,,е,,ф окупиран преди 137 години от Руски К,о,,п,е,,л,е,т,а за 32 тона злато. В ДАНС освен Руски К,..у..р..в..и и П,е,,д,е..р..а..с..т..и друго не вирее. Има и някой и друг Рязан ПОМАК назначен главно като Шофьорче да вози Ш,,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и,,т,,е на Амбразурата, като Сертовия Тъпкач Момчил или Станишевския Е,б,,а,ч Асан Ибраимов Омеров от село Градежница. Агентите ( П..а..ч..а..в..р..и..т..е) в (T)рДАНС освен по Г,е,,й Сокаците и Т..р..а..в..е..с..т..и..т Пиаците се набират от К,,у,р,в,а,,р..н..и..ц..и..т..е на Митко Полицая и на екс министър Червеняков брат му. Херсонския П,,е,д,е,р,а,с,т с Руско гражданство Сър Г.е..й Яков има високи изисквания към Щатните и Нещатни Ш,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и трудещи се на заплата и хонорар в създадения от него Б..а..р..д..а..к (T)рДАНС. Мъжка П,,р,,о,,с,т,и,т,у,т,к,,а -Доносник с Халка под 10 сантиметра ФИ няма шанс да пробие в (T)рДАНС. Кандидат П,а,ч,а,в,р,,и,т,,е в (T)рДАНС преминават през Комисия по А..н..а..л..н..а Инспекция като Донаборниците: "Задни Бузи за Проверка Молим" П,а,ч,а,в,р,и,т,е - Доносници от Станишевския Г,е,й Б.а..р..д..а..к (T)рДАНС , филиал на КГБ се разделят на ТРИ категории: 1. Щатна П..а..ч..а..в.р..а --Агент, доказана П,а,ч,,а,,в,,р,,а -на заплата. 2. Нещатна П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --Сътрудник, недоказана все още П.а..ч..а..в..р..а -на Хонорар. 3. Улична П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --МУТРА, получава колкото си заработи с Рекет, Отвличания и Убийства на Българи. Тази позиция се открива специално за К,,о,,п,,е,,л,,е,,т,,а,,т,,а -Престъпници от БОП като Руската М..а..с..т..и..я Грозданов завършила РабФак в Москва, арестувана за рекет с два килограма КОКАИН и Айдуците му от БОП Пазарджик. Ш,В,Е,С,Т,Е,Р,,И,Т,Е от Сер Г,е,й Бардака (T)рДАНС трябва да се Изнасилват от ЖИВОТНИ, след което да се Избиват като ЖИВОТНИ, защото те са ЖИВОТНИ !! Пазарджишкото Милиционерско Г,о,в,,е,д,о е доказано най-тъпото Г..о..в..е..д..о развъждано в З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,и,,я к,е,н,е,ф създаден преди 137 години от Руски дегенерати за 32 тона злато. М.Ъ..Р..Ш..А , И..З..Р..О..Д , И..З..М..Е..Т , У.Т..А..Й..К..А , Б,,О,К,Л,У,К , Г.А.Д , Д,Е,,Г,,Е,Н,Е,Р,А,Т , П.О..Д.Ч..О..В.Е.К , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!! Време е да има Публично ИЗНАСИЛЕНА Мъжка П..р..о..с..т..и..т..у..т..к..а от (T)рДАНС ! Уволниха Шефа на П,Е,Д,Е,Р,А,С,Т,И,Т,Е от (T)рДАНС Шумен Калин Кръстев ! Бил Крайно Нуждаещ се от Рязани Анадолски ПИШКИ !

2024.03.29 | 12:18

24
Абсолютната истина. И какво още трябва да се случи за да не видим пожарникаря от банкя в затвора. Същото важи и за целия му екип. Милиардите ги платихме всички ние.
Снежко Снежев

2024.03.29 | 13:22

31
Плашипутарнико, не бой се и този ден ще дойде, ама барабар с Тиквата ще натикаме и твоята "плеяда умни и красиви" ПлашиПутарници:)))!
Снежко Снежев

2024.03.29 | 13:21

30
Помияри... довчера се подлагаха по всякакъв начин и му... излъскваха бубата до избелване, а днес... Тиквата бил лош:)))?!?
Илко

2024.03.29 | 13:20

29
Вашата м***"""ца пед***"**си

2024.03.29 | 13:18

28
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman
ивайло

2024.03.29 | 12:46

27
тия на какви хапчетата са

Добави коментар

Водещи новини