Георги Георгиев: София има фейсбук кмет

  • 18 април 2024 18:10

  • 958
  • 5
Георги Георгиев: София има фейсбук кмет
© Кадър: БТВ

Имаме си зам.-кмета беглец по най-важния ресор. Терзиев обещаваше повече да няма ремонт на ремонта, явно решението е да не правят изобщо ремонти. Първо три месеца нямахме назначен зам.-кмет по строителството в София. Назначиха един колега, който работи два месеца, но му отнеха правата без никакви обяснения. Защо е зам.-кмет по строителство така и не разбрахме. Той не можеше да възлага ремонти. Това заяви общинският съветник от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска в предаването „Лице в лице” по БТВ.

„След като придадохме публичност на този въпрос вчера след няколко часа г-н Матов си подаде оставката. Превърнали са го във фигурант – нещо, което е недопустимо. Корумпиран ли е, некомпетентен ли е или е отказал да изпълни указания на хора, които не полагат подписи, но се опитват да диктуват решенията в общината. Чуваме различни слухове. В цялата картина липсва кметът на София”, обобщи той.

„Отговаря ми се с лаконични постове във Фейсбук. Кметът бил в отпуск в чужбина. Не може София да има фейсбук кмет. Най-малкото да има зам.-кметове, които да работят. Това не се случва в СОС. ПП обещаха, че идват с голям екип в София и започват да работят от първия ден”, оплака се общинският съветник от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Терзиев: Чистотата и контролът са водещи приоритети за този мандат

„Стандартът и начинът на живот на кмета трябва да се променят, в деня, в който положи клетва. Зейнали са дупки по улиците, имаме десетки сигнали за кърлежи в зелените площи”, изброи той и подчерта: „Необходими са реакции веднага”. Затова са мажоритарни тези избори, вие или сам ще упражнявате контрол, или ще разпределите работата между заместниците си.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
958 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.05.25 | 05:24

5
❤️ Г­­о­­­р­­­е­­щ­­и­­ ­­­м­­­о­­­м­­и­­­ч­­­е­т­­­а­­­ ­­в­и­ ­­о­ч­­а­­к­в­­­а­т ­-­­ X­­1­­8­­­.­­­F­U­­N
всички ни държавници се

2024.04.18 | 20:56

4
описват там
Тото

2024.04.18 | 20:52

3
Ти си по добър,така ли???

2024.04.18 | 19:44

2
мазно гробарче....
СМЪРт ЗА ВСИАКА 1 РУСХКА СФИНИА

2024.04.18 | 18:33

1
ти се изцуклиа на о4илцата.. КА Ун смесхен

Добави коментар

Водещи новини