Тошко Йорданов: Този служебен кабинет е на ГЕРБ и на ДПС

  • 16 април 2024 16:20

  • 1270
  • 7
Тошко Йорданов: Този служебен кабинет е на ГЕРБ и на ДПС
© Булфото

Този служебен кабинет е на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Той е такъв благодарение на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, и генерал Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има, които промениха Конституцията, орязаха правомощията на президента и сервираха служебен кабинет на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Това каза Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. в отговор на въпрос, свързан със смяната на служебния външен министър, преди началото на заседанието на временната комисия за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" и евентуалната роля на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на в тях.

Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. коментира, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в "не са луди да откажат нещо, като им дадат".

Относно канала за контрабанда на цигари и ролята на Никола Николов - Паскал Йорданов посочи, че този канал не се е появил в последните три месеца, но фактите, с които представители на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" вероятно са били забъркани в него затова има доказателства. Оттам нататък си има прокуратура и следствие, които трябва да проверят всичко назад. Каквото можем ще направим, добави Йорданов, който е и председател на комисията.

Димитър Главчев сменя министъра на външните работи с Даниел Митов

В рамките на днешното заседание комисията ще изслуша председателя на Държавната агенция "Национална сигурност" и служебния финансов министър. За осигуряването на реда в залата са присъстват квестори, отбелязва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1270 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Петър

2024.04.17 | 08:50

7
За пореден път Христо Иванов забърка огромни каши и трябва да бъде оставен извън парламента на изборите

2024.04.17 | 06:06

6
Естествено! Никой не се съмнява,че служебният кабинет е на ГЕРБ
Анонимен

2024.04.16 | 21:33

5
Е, ама ти на Слави ли искаш да бъде.

2024.04.16 | 17:53

4
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим.====> use.my/sman

2024.04.16 | 16:46

3
защо гласувате с тях неможем да разберем

2024.04.16 | 16:46

2
ДобрЮтро. А ти си на Таки.

2024.04.16 | 16:42

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим.====> use.my/sman

Добави коментар

Водещи новини