Камбарев (ПП-ДБ): ГЕРБ и ДПС газят правила и внасят напрежение в партиите

  • 17 април 2024 21:04

  • 680
  • 6
Камбарев (ПП-ДБ): ГЕРБ и ДПС газят правила и внасят напрежение в партиите
© Bulphoto (архив)

Дали ще поискаме оставката на Росен Желязков, предстои да вземем решение. Има предпоставки да искаме тази оставка и не само. Днес бяхме свидетели на скандално заседание. Гласувахме оставка на председателя на НЗОК, която всъщност я нямаше. Тя беше оттеглена. Това не е единичен случай. Това заяви депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ПП-ДБ) Михал Камбарев в "Денят ON AIR".

По думите му днес Икономическата комисия е провела заседание без кворум.

"В момента в НС ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с така са решили да управляват, че газят всички правила. Това внася напрежение във всички партии. Има основание не само за оставката на Желязков, но и за оставки на различни председатели на комисии. Пример е Икономическа комисия", уточни още Камбарев пред Bulgaria ON AIR.

Петков за "политическите грешки" на ГЕРБ: Влизаме в "Майстора и Маргарита" - всичко започва да става възможно

Промените са осветлили, че всички институции са превзети, изтъкна той.

"Преди това си говорехме кои са превзети, кои - не. Борисов обясняваше, че в тази държава няма нищо превзето. Вече виждаме, че всички институции са инсталирани кадри на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Ако искаме да освободим тези институции, това е стъпка", смята депутатът.

Според него сглобката се е разглобила заради двата различни модела на работа. 

"Едната концепция е на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с - на всички е ясно, че няма как да станеш например директор на училище, ако не си близък до ГЕРБ-ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Надявахме се, че са готови да пуснат тази власт. Не се разбрахме, че искаме прозрачни назначения", обясни Камбарев.

През последните 6 пъти ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се е провалила в съставянето на кабинет, отчете той и коментира промените в Конституцията.

"Ако тези промени се бяха случили една година по-рано, нямаше да си говорим за "Боташ". Има някаква завера между ГЕРБ-ДПС-президент, но този доклад вече е изпратен до членовете на комисията. Ако те нямат смелост, ние ще го изкараме, както заявиха и БСП", обяви още Камбарев.

Депутатът коментира и изнесената вчера информация от шефа на ДАНС Пламен Тончев за фабрики за нелегални цигари, подкупи, предавани на паркинга пред парламента и много връзки в МВР и "Митниците".

"Наблюдавали са т-нар. канал на Димитрови от две години. Прокуратурата прикрива престъпления. Нека всичко, което се изнесе, да се вкара в прокуратурата и да се носи отговорност", настоя той.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
680 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.05.25 | 05:29

6
❤️ Г­­о­р­­­е­­щ­­­и­­ ­­­м­­­о­­м­­­и­­ч­е­­т­­­а­­ ­­­в­и­­­ ­­­о­­­ч­­­а­к­­в­а­­т ­­-­­ X­­1­­8­­.­­F­­U­N
Мира

2024.04.19 | 21:11

5
Е то щото ПП и ДБ са едни морални стожери и играят само по правилата…
Тренда

2024.04.18 | 10:56

4
Вие па щото не газите

2024.04.17 | 22:00

3
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим.====> use.my/sman

2024.04.17 | 21:48

2
Изчезвай Мухльо

2024.04.17 | 21:29

1
Къв е тоя говньо

Добави коментар

Водещи новини