Делян Добрев: ГЕРБ има точно толкова общо с Пеевски, колкото и ПП

  • 07 април 2024 13:18

  • 1521
  • 21
Делян Добрев: ГЕРБ има точно толкова общо с Пеевски, колкото и ПП
© Bulfoto

Аз съм бил свидетел на задушевни срещи на Денков и цялата "Промяна" с Пеевски. Това заяви пред БНР Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, депутат от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

"Как може 9 месеца ежедневно да се виждаш с Пеевски, да си пиете кафето, да работите в перфектен синхрон, да внасяте заедно законопроектите, а сега да се опитваш да се отдалечиш, за да изкараш по-добър изборен резултат?!

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ПП-ДБ и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с през тези месеци бяха управляващо мнозинство, което подкрепяше правителството.  

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в има точно толкова общо с Пеевски, колкото и ПП в последната една година. Всичко, което се е случвало между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, е било с участието на "Промяната". 

Николай Денков: Господин Борисов играеше втора роля в дискусиите за ротацията

Причината ПП сега да не са в тази комбинация е отказ на преговорния екип за следващите девет месеца отново да даде цялата власт в ръцете им. Но те не се справят. По време на нито един от кабинетите на "Промяната" ние не сме получили пари от Европа. През последните три години получихме сумарна инфлация от 40%."

Те не успяха да вземат дори втория транш по ПВУ, отбеляза още Добрев.

"Очевидно "Промяната" са се съгласили да освободим цената на тока и хората да си купуват ток на пазарна цена. Изнасилиха НС да приеме либерализация на пазара на ток. Твърдяха, че приемем ли го веднага ще получим транша. Това беше октомври миналата година. Парите още ги няма. Причината е в нещо друго. Сега се оправдаваме с някакви закони и решения, които не били минали. Имат 60 души парламентарна група. Защо не ги предлагат?"

Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: дори заяви, че Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на е източил 5.4 млрд. от енергетиката. 

"С дивиденти и с плащания от Фонда за енергийна сигурност към бюджета и към различни министерства".

Те теглят кредити, за да плащат социални разходи, посочи още Добрев.

"Това напомпва инфлацията. Не влизаме в еврозоната заради "Промяната". 

Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните се доказа като успешен министър, смята Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:. А по отношение на оставката на главния секретар Живко Коцев и последвалото й оттеглянето, той смята, че за това трябва да бъде питан Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С.

"Защото те са го накарали.

Не мога да разбера защо защитават така яростно шефката на Агенция "Митници", за която съдът прецени, че има достатъчно доказателства да остане, поне на този етап, в затвора. Те стоят твърдо зад нея, както и зад въпросния главен секретар, който е сниман със скъпи часовници и по бански заедно с контрабандистите, защото ги е страх, че те ще започнат да сочат нагоре. Ще започнат да казват, че висшето управление на държавата – в лицето на финансовия министър, може би и на премиера, са имали съпричастност към това, което се  е случило. В медиите излезе информация, че са хванати хиляди мастърбоксове с цигари. Локации, които са пращани с есемеси между контрабандистите и цялата тази групичка, която е участвала. 

Единственото обяснение е, че те имат съпричастност и затова сега ги защитават". 

Запомних "Промяната" с борбата им за руски петрол през последната година и отказ да махнем дерогацията. Ако се наложи в следващия парламент да се гласува кабинет между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП, аз отново ще гласувам против, категоричен е Добрев.

Той смята, че  комисията, която ще разследва "Турски поток", е създадена с предизборна цел.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1521 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар
факт

2024.04.07 | 14:03

1
общ произход може и да няма, но интересите за крадене съвпадат на 100%

2024.04.07 | 14:07

3
КАК ДА НЯМА? БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ ИМАТ ОБЩ ПРОИЗХОД НА 100%

2024.04.07 | 14:07

2
ГЕРБ СА ДУПЕЛИЗЕЦ НА ПЕЕВСКИ
????

2024.04.07 | 14:08

4
А, ОПГ "герб"????
бай Ставри

2024.04.07 | 14:12

5
А бе, Селяни, какво стана с ПЪТНАТА КАРТА? А, с НОЩНОТО ШКАФЧЕ? А, с..............?
тоя

2024.04.07 | 14:14

6
заприлича на мазно кафе
Тото

2024.04.07 | 15:38

7
Ти да отгоровиш за незаконния имот на наука ти!!!Лаинар
бай Ставри

2024.04.07 | 15:57

8
"другарю" Добрев, а какво е ОБЩОТО на ОПГ "герб" с: КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, "БарселонаГЕЙТ-ИстамбулГЕЙТ", ХАЗАРТА, "ДЖУДЖЕТАТА", " Белене", "Лукойл", " Русенец", "Камчия", Капитан Андреево", ПАНАИРА,............... ... с МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА Ви и ЯТАЦИ????
Ха, ха, ха

2024.04.07 | 16:28

9
Така е, герб не управляваха 15 години с ДПС :)

2024.04.07 | 17:41

11
НАПУСКАНЕТО НА НАТО Е СВЕТЛО БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини