Делян Добрев: С ДПС имаме прагматични отношения, Главчев не е съгласувал министри с ГЕРБ

  • 05 април 2024 08:12

  • 1393
  • 7
Делян Добрев: С ДПС имаме прагматични отношения, Главчев не е съгласувал министри с ГЕРБ
© Кадър - Нова телевизия

Не мисля, че кабинетът на Главчев е съгласуван с някого от ГЕРБ. Познавам го от години, но не съм му звънял дори да му честитя, за да не излезе, че му се меся в работата. Чувам кулоарни слухове, че ще има сегашни министри, които ще останат - сред тях земеделският и транспортният. Кабинетите на ГЕРБ са с хора като мен - хора, които са ярко изразени личности. Не можем да заложим на такива, чиято експертиза не знаем. Това заяви в ефира на Нова телевизия Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: от ГЕРБ. 

По думите му Николай Павлов няма да бъде служебен министър на енергетиката, но е възможно това да е Владимир Малинов.

На въпрос възможно ли е да има Нотариуси в ДАНС, той заяви нищо не трябва да увисва в пространството. "Излиза, че има канали - едните ги пазят, а други ги атакуват. Що се отнася до Денков и на ДАНС, то началникът на Тончев е Денков. Не знам какви са доказателствата", каза той. 

По думите му едно е да се арестуват митничари, друго е да арестуваш хора, ръководили канали и хора, ръководили на Митниците. Не е случайно, че се арестуват шеф и зам.-шеф на Митниците и те остават 72 часа в ареста, каза той. 

Очаква се Главчев да представи състав на служебното правителство

Попитан кой е най-голямото зло, той заяви, че от вчера мисли по този въпрос. "Присъствал съм на срещите им, пиели са кафе и не само, говориха си на малки имена. Цареше една задушевна атмосфера между ПП и Пеевски. Лицемерието е в това 9 месеца да си пиеш кафето с някой и после да излезеш и пак да си излъжеш избирателите като кажеш: най-голямото зло е Пеевски", каза той. 

Ние с ДПС имаме прагматични отношения, каза още той. 

Не разбирам има ли статукво. Не знам дали това, което говори Христо Иванов е вярно или не. Борисов каза, че дори и двете партии да имат 150 депутати, то правителство ДПС и ГЕРБ няма да има и смятам, че това е правилното, отсече Добрев. 

"АКФ не потърсиха майка ми и не я питаха дали има разрешение за строеж. Той е влязло в сила, но се оспорва от една съседка", обясни той.

Последвайте канала на

Калина Христова
1393 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Гацо

2024.04.16 | 21:00

7
Този освен, че е мангал и лъже като мангал

2024.04.05 | 09:10

6
Най достойния политик
Къф

2024.04.05 | 09:00

5
е тоя джихадист от снимката
дедо

2024.04.05 | 08:57

4
Не за друго но кой ще ги слуша тези тьпи копелета
ИСТИНАТА

2024.04.05 | 08:50

3
А,ЩО е ТО "дпс" ,според КОНСТИТУЦИЯТА на България,"другарю" Добрев? И,ако може УТОЧНЕТЕ,с КОЕ "дпс",с "дпс-МАГНИТСКИ" или с "дпс-Чакъров"?
направо

2024.04.05 | 08:49

2
не е истина
ati

2024.04.05 | 08:34

1
за поддьржане на статуквото

Добави коментар

Водещи новини