Ваня Григорова: Асен Василев не защити Терзиев за заплатите на медицинските сестри

  • 03 април 2024 18:52

  • 722
  • 5
Ваня Григорова: Асен Василев не защити Терзиев за заплатите на медицинските сестри
© БНТ

Столичният общински съветник от БСП Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на се опасява, че обещанието за увеличение на заплатите в общинското здравеопазване няма да бъде спазено. По думите ѝ Асен Василев не е защитил Васил Терзиев, макар да са от една партия. 

"Имаше протест на медицинските сестри от детско и училищно здравеопазване. Управляващите в Столична община казаха, че нямат средства за това, най-накрая склониха да поискат от Министерски съвет. Днес беше последното заседание, в дневния ред на правителството такава точка не беше заложена. Ако това не е гласувано днес, опасявам се, че медицинските сестри няма да имат увеличение на заплатите. Терзиев беше на прицел от протеста на медицинските сестри, уповаваше се на правителството, но то не го защити, а е част от същата партия. Асен Василев не защити Терзиев", обясни тя. 

Терзиев: Ще има необходимото увеличение на заплатите в общинското здравеопазване от 1 април

"Не знам защо опонентите ми в кампанията се забавляваха толкова на това, че искам София да прилича на Троян. В София огромната част от районите, почти всички, с изключение на един, се обслужват от концесионери, голяма част от осветлението е в частни ръце, по този начин голяма част от парите на софиянци „изтичат“, каза още Григорова.

Тя похвали "Спаси София", които по думите ѝ са "изнесли на гърба си кампанията на ПП-ДБ, които нямат понятие от общинска политика".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
722 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.05.25 | 08:06

5
❤️ Г­­­о­р­е­щ­­и­ ­м­­о­­м­­­и­­ч­­е­­т­а­­­ ­­­в­и­­­ ­­­о­­­ч­а­­­к­­в­­а­­т ­­-­ X­­­1­­­8­­.­­F­U­­­N

2024.04.03 | 18:57

2
Възраждане е надежда за България!

2024.04.03 | 20:11

4
Надежда е просто квартал на София.
!!!

2024.04.03 | 19:58

3
Да,СПРЕМ,ЦИГАНИЗАЦИЯТА в София,България !!!

2024.04.03 | 18:53

1
РАДЕВ=СИЛА! КОСТАДИНОВ=ПОСОКА! ВОЛГИН=ИСТИНА!

Добави коментар

Водещи новини