Ваня Григорова за политически битки и подкрепата в СОС

  • 22 февруари 2024 07:34

  • 295
  • 2
Ваня Григорова за политически битки и подкрепата в СОС
©

Нямаше как и всички пет ключови комисии в общината да бъдат на ПП-ДБ. Искаха всичко и затова не получиха нищо.

Това коменира в сутрешния блок на БНТ общинският съветник Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на.

Общинските съветници отново ще избират зам.-председатели на СОС

Трябва да има някакъв контрол. И председателят на СОС не трябваше да бъде от ПП-ДБ, каза Григорова.

Позицията на Позитано е лицемерна.Когато се стигна до блокаж именно Нинова предложи най-възрастнит общински съветник да оглави общинския съветник, а именно Грета Григорова, която е от ПП-ДБ. Опасявам се, че има ревност към г-н Таков. Някой се опасява за председателското си място, коментира Григорова.

Някой се чувства толкова несигурен на председателското си място, че се пази дори от невъзможни алтернативи, каза Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на.

Тя посочи още, че до 19 февруари  е трябвало да бъде приет на Столична община. Сега ще се стигне до закъснение с още две седмици, посочи тя.

 

Последвайте канала на

Нора Виткова
295 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.22 | 10:37

2
Чyвали сте за подобрената формyла на Bиа-гpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея-----> do.my/bluestone

2024.02.22 | 09:42

1
ИЗБОРИ!

Добави коментар

Водещи новини