Панчугов за консултациите за правителство: Направиха единственото възможно и умно - да млъкнат

  • 13 март 2024 19:15

  • 764
  • 4
Панчугов за консултациите за правителство: Направиха единственото възможно и умно -  да млъкнат
© БНТ

Направиха единственото възможно и умно - това е да млъкнат. Така коментира консултациите за съставяне на правителство политическият анализатор Христо Панчугов.

"Проблемът досега беше в липсата на споделена отговорност", е на мнение той.

Панчугов добави, че е необходимо разговорът да е с основен фокус върху задачите, които управлението си поставя. А чак след това да се посочват имената на хората, които ще носят отговорност за тяхното изпълнение. 

"Говорим за коалиционен кабинет от коалиция, която взаимно не се понася и си няма доверие", каза още политическият анализатор, като направи прогнозата, че правителство все пак ще бъде съставено. 

Буруджиева: Финансовият министър ще бъде големият аргумент за нови избори

Росен Стоянов от своя страна заяви, че е крайно време да свикнем с това, че политическото е и коалиционно. "Коалиционната култура все повече ще задължава. Това ще е кабинет не на компромиса, а на съгласието, досега беше уреден брак, този път ще е брак по сметка", добави политическият анализатор. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
764 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.03.13 | 23:30

4
ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ! Думите на ПУТИН към Запада, НАТО и Коалиция преди да Обяви СВО по Освобождаване на ДОНБАС - Стара БЪЛГАРИЯ от НАЦИСТИТЕ. Думите Означат: ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!, че обявихте Война на РУСИЯ и ПРАБЪЛГАРИТЕ от ДОНБАС и принуждавате РУСИЯ да ВОЮВА, за да се защити, да защити и ПРАБЪЛГАРИТЕ в ДОНБАС. ЗАПАДА, ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ! и ВСИЧКИ БЪЛГАРИ в КОАЛИЦИЯ със ЗАПАДА и НАТО. ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ! ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ и РУСИ, НИКОГА НЕ ИСКАТ ВОЙНА, НО СА ПРИНУДЕНИ. ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!

2024.03.13 | 22:49

3
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:=====>> use.my/man
АК47

2024.03.13 | 21:07

2
Е.ТОВА.ТОПЛИ.ЛИ.ТЕ.НЕЗ НАЕШ.КАКВО.ТИ.ПРИГОТВЯТ
БИВОЛ

2024.03.13 | 20:51

1
Калина Андролова е пълен боклук!!!

Добави коментар

Водещи новини