ДПС при Радев: Ако има ротация, ще продължим да бъдем фактор на стабилност

  • 11 март 2024 14:15

  • 1658
  • 23
© Булфото

Вашата група активно подкрепяше управляващото мнозинство през последните девет месеца, включително по най-важните решения, които взе 49-то Народно събрание, без обаче официално да убъде част от управлението. Това създаде предпоставки за различни анализи и тълкувания, които се проектират  и върху процеса на преговори, които в момента водят партньорите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП - ДБ, включително и по нюансите по отношение на плаващите мнозинства. Как виждате ролята на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с един последващ ротационен период, ако стигнем до такъв? Стоейки най-близо както до ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, така и до "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", как преценявате шанса за споразумение и създаване на правителство с първия мандат и ако той не сполучи, виждате ли възможност в 49-то Народно събрание да се търси друга управленска конфигурация? С тези думи президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на се обърна към представителите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в началото на консултациите с тях за съставяне на правителство в рамките на 49-ото Народно събрание, предаде репортер на Novini.bg.

Държавата трябва да има стабилност и предвидимост. Нашата позиция не се е променила за това да се намери отново формула за управление на страната с оглед и на политическата ситуация в страната и на сложната геополитическа ситуация, заяви съпредседателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със.

Другият съпредседател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с - Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, не беше сред представителите на партията на консултациите при държавния глава.

Нашата позиция винаги е била предвидима и последователна. Ние сме подкрепяли това правителство основно по отношение на политиките свързани с европейския път и европейския хоризонт на страната ни, както и членството в НАТО. Искам да кажа и посланието и от почетния ни председател и от националната ни конференция - преследвайки големите цели – Шенген и еврозоната, ние трябва да обърнем внимание и на дневния ред на хората относно стандарта на живот и това, което е в страната. Добре е да има държавнически подход, всички да бъдем отговорни и на висотата на предизвикателствата, които са пред нас. В това отношение нашата политика по по отношение на европейския път на страната ще бъде и в бъдеще. Надяваме се основните субекти да намерят формулата. Ако не, винаги има възможност да се намери и друга конфигурация, но като че ли ще е доста трудно да се намери такъв изход впоследствие, посочи Чакъров.

Президентът Румен Радев свиква консултации с парламентарно-представените партии

Да, ние бяхме основен фактор на стабилност в първите девет месеца на това управление, коментира зам.-председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на и припомни, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са имали конструктивна роля при съставянето на кабинета с премиер Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С, водени от разбирането, че страната трябва да излезе от тази политическа криза, в която се намира повече от две години.

Ако двете управляващи коалиции ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" се разберат и има ротация, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще продължи същата политика - да бъде фактор на стабилност и разумно да подкрепя онова, което смята, че е в полза на хората, посочи Цонев.

 

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1658 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
СУЛТАНА

2024.03.11 | 21:12

20
МАЛО УМЕН БЪЛГАРСКИ ПУМЯР, СЛАГАШ СЕГА ЧАЛМАТА И ОТ УТРЕ ВЕЧЕ СИ ОСМАНСКИ ОРЕЛ! НЯМА ДА НАЛИТАШ ДА ПАСЕШ ПОВЕЧЕ ГО ВНА! :)
ОФИЦИАЛНА МОЛБА

2024.03.11 | 21:18

23
КЪМ АНГЛИЙСКИЯ КРАЛ, ДА ИЗПРАТИ СТАРИТЕ БОМБЕТА НА БОБИТАТА, ТА И БЪЛГАРСКИТЕ ПСЕТА ДА СТАНАТ ЧОВЕЦИ, КАТО СИ ТУ РАТ БОМБЕТАТА! С ПОЧИТ И УВАЖЕНИЕ - БОГА!
ГОВ НО ЯДИ

2024.03.11 | 21:15

22
ЩО НЕ СЛОЖИТЕ ПО ЕДНО БОМБЕ И ДА СТАНЕТЕ АЙНЩАЙН ИЛИ ПОНЕ ЛОРДОВЕ И ГРАФОВЕ? :)
ОТ БЪЛГАРСКИ ГОВ НОЯД

2024.03.11 | 21:14

21
ОСМАНСКИ ОРЕЛ! :)
ДВИЖЕНИЕ НА ПЕ ДЕРАСТИ И С ВИНЕ

2024.03.11 | 21:09

19
КАКЪВ ТОЧНО ФАКТОР СТЕ?
БЪЛГАРСКИ БОК ЛУЦИ

2024.03.11 | 21:02

16
КОЙ ВИ Е ПРАВИЛ НАСИЛА ТУРЦИ, КАТО ЗА ГОООО ВНА НЕ СТЕ КАДЪРНИ БЕ! :)

2024.03.11 | 21:07

18
- ЗА ПАРИЧКИ И СЛАВА! ПЕ ДЕРАСТ!

2024.03.11 | 21:04

17
- ЧИ ФУТА ПЕ ДЕРАСТ АНТОН ДОНЧЕВ ПРЕЗ 1964Г. :)
ДВИЖЕНИЕ ПРАВОСЛАВНА СИЛА

2024.03.11 | 20:58

15
ЦИ ГАНИ И БЪЛГАРСКИ БОК ЛУЦИ С ЧАЛМИ!
ПОМАШКИ ГОВ НА

2024.03.11 | 20:57

14
ЕНИЧАРИ ИМА ЛИ? - НЕ!
ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО ЗА

2024.03.11 | 20:56

13
ЦИ ГАНИТЕ И ГОВ НАТА С ЧАЛМИ ОТ ТУРЦИТЕ :)
ЧАЛМАТА Е ПАРЦАЛ

2024.03.11 | 20:54

12
ВЪРХУ КРАТУНА С ГОВ НА! ЗАТОВА НЕ СА ХОДИЛИ ВОЙНИЦИ! :) БОК ЛУЦИ!
ПОМАШКИТЕ БОК ЛУЦИ

2024.03.11 | 20:53

11
СА БЪЛГАРСКИ БОК ЛУЦИ, КОИТО САМИ! СА ИСКАЛИ ДА СЕ ПРАВАТ НА ТУРЦИ! СУЛТАНА НЕ Е ИДИЪТ ДА ПРАВИ ОТ МАГАРЕТА, АТОВЕ БЕ! ЧАЛМАТА, НЕ Е НОВА ГЛАВА! БЕЗ ГОВ НА ВЪТРЕ!
ЦИ ГАНИ И ПОМАШКИ БОК ЛУЦИ

2024.03.11 | 20:50

10
СТАНАЛИ ИСТИНСКИ ТУРЦИ! :)
ДВИЖЕНИЕ ПРАВОСЛАВНА СИЛА

2024.03.11 | 20:48

9
Я СИ ЕВЕТЕ МАЙКАТА МРЪСНА ЦИ ГАНСКА!

Добави коментар

Водещи новини