Централният съвет на ДПС избра новото си оперативно бюро

  • 08 март 2024 13:27

  • 1629
  • 5
Централният съвет на ДПС избра новото си оперативно бюро
© ДПС

На първото си заседание след Националната конференция, Централният съвет на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с избра членовете на Централното оперативни бюро, съобщават от партията. 

Почетният председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с д-р Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и председателят Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и председателят Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със предложиха структурата и състава на ЦОБ. Предложението бе подкрепено единодушно от членовете на ЦС.

Оперативното ръководство на партията е от 24 членове, председателствано от Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със.

ДПС избира нови заместник-председатели и нов състав на оперативното си бюро

За заместник-председатели бяха избрани Джейхан Ибрямов, Халил Летифов, Искра Михайлова, Айсел Руфад, Йордан Цонев, Станислав Анастасов и Илхан Кючюк .

И членове на ЦОБ: Рамадан Аталай, Севинч Солакова, Хамид Хамид, Ализан Яхова, Валентин Тончев, Танер Кабил, Левент Мемиш, Ерол Мюмюн, Марио Рангелов, Хасан Адемов, Севим Али, Радослав Ревански, Цветан Енчев, Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1629 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.03.08 | 17:08

5
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man
СОФИЯ

2024.03.08 | 16:21

4
незаконият син на доган ако беше не крал с тиквата и държавата в правилното русло нямаше да те наричат свиня

2024.03.08 | 14:57

3
До кога ще търпим?

2024.03.08 | 14:33

2
Всички сте за затвора.

2024.03.08 | 14:11

1
Смърт и храчки за свинята

Добави коментар

Водещи новини