Делян Пеевски и Джевдет Чакъров бяха избрани за съпредседатели на ДПС

  • 24 февруари 2024 17:28

  • 3550
  • 7
Делян Пеевски и Джевдет Чакъров бяха избрани за съпредседатели на ДПС
© Bulphoto

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със бяха избрани за съпредседатели на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Партията се събра днес на XI Национална конференция, на която трябва да избере ново ръководство на партията.

Формулата беше предложена от почетния председател на партията Ахмед Доган в началото на тази година.

Според него Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със трябва да носи отговорност предимно за традиционните райони на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, за добросъседските взаимоотношения с Турция и с либералните формации, защото той девет последователни мандата е бил член на Бюрото и вицепрезидент на Либералния Интернационал в продължение на 14 години.

XI-та Национална конференция на ДПС избира ново ръководство на партията, Доган с обръщение

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е без председател от 7 ноември 2023 г., когато оставка от поста подаде Мустафа Карадайъ. Тогава Ахмед Доган пое временно оперативното ръководство на партията.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3550 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ШИБАМ КУPBИТЕ НА КОЗЯК 16

2024.02.24 | 19:11

5
Скут като за дирник свръхголям… Но по-голям ти не си ми нужен, Щастлив съм аз, че твойта плът е моя, че е от кремък твоят стар...калкан... Какво, че вихме като вълци и чакали из твоите полета и гори? С онез, които бяха с теб добри, ти бе добър, но пък дирниците наши не пожали. Скут, за дирник свръхголям… Но счупи се във тази плът огромна стакана с реформаторска отрова, поех и кървавия турски ятaгян. Търговци на мечти и плът човешка използваха на дребно твоят пръст, но паднаха под теб с пречупен собствен кръст, че беше малък феномен, но беше тежък И стана чудо: смертю смерт поправ, усмихнахме се завалии във къщу и заплющяха знамена могъщи, и дирник ширна се – радостен и прав. Сега цъфтиш! Набъбва чернозема ми под ласкавите, турските ръце, дъхти на здравец твоето лице и нова песен ан*сът подема Скут, като за дирник свръхголям… Но ти за мен си цяло мироздание, че аз те меря не на разстояние, а с обич и кафе, от което съм пиян.....

2024.02.24 | 19:57

7
Да го духаш руски педал

2024.02.24 | 19:57

6
Радев е руски шпионин и трябва да бъде съден за държавна измяна и шпионаж в полза на Русия
Пешо

2024.02.24 | 19:05

4
Е,можем ли,да кажем вече,че "дпс" е партията на "МАГНИТСКИ"?
????!!!

2024.02.24 | 18:53

3
А,Магнитски,пардон Пеевски,за КОИ РАЙОНИ ще "носи отговорност"?!

2024.02.24 | 18:38

2
DPS manafite i Magnitski vecnna drujba da jivee gruh gruh metresata na dogan.

2024.02.24 | 17:41

1
niama losho sled kato turcite opriaha do gruh gruh sviniata znaci tazi partia e na zatrivane

Добави коментар

Водещи новини