Костадинов: Тагарев е агент, трябва да бъде съден за шпионаж

  • 28 февруари 2024 10:28

  • 2367
  • 56
© Novini.bg

Министър Тагарев трябва да бъде обвиняем и съден за шпионаж в полза на чужда държава. Той е агент. Това каза пред журналисти в кулоарите на парламента председателят на ПГ на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика в отговор на въпрос дали министърът на отбраната Тодор ТагаревТодор ТагаревТодор Тагарев е служебен министър на отбраната от 12 март до 29 май 2013 г. На 6 юни 2023 г. е избран за умишлено не е изпратил военната помощ от България за Украйна, предаде репортер на Novini.bg.

Това са просто некадърници, освен всичко друго. Тези хора повече нямат място в управлението на държавата. Тяхното място е единствено и само в затвора. Ние настояваме за оставката на цялото правителство, настояваме за съд за тези престъпници, настояваме за предсрочни избори. Това е най-доброто решение на политическата криза, в която ни вкараха, заяви Костадинов.

Попитан защо министър Тагарев е хвален от управляващото мнозинство за своя евроатлантизъм, а сега е хулен (по-рано днес лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г поиска министърът на отбраната да бъде сменен – б.ред.), председателят на ПГ на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" посочи: "Когато се скарат в някаква бандитска шайка, има ли значение каква точно е причината, мислите ли, че има повече бандит, по-малко бандит? За нас евроатлантиците са абсолютно еднакви".

Борисов: Тагарев е неработещ министър, трябва да бъде сменен

Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика съобщи още, че вицепрезидентът на Гагаузката автономия – едната от двете териториални области в Молдова, които са населени над 90% с българи, се е оказал с наложени санкции от Европейския съюз миналата седмица. Санкциите са му наложени за това, че е имал покана за среща с президента на Република Татарстан в Руската федерация. Оказа се обаче, че нашите т.нар. европейски партньори не са догледали много добре, защото Виктор Петров, както се казва президентът на Гагаузката федерация, е и български гражданин, а Европейският съюз не може да налага санкции на български граждани, защото това са европейски граждани. Когато потърсихме Външно министерство за този случай, оттам чистосърдечно си признаха, че не са чували за него, посочи Костадинов.

Това е санкция не просто към един български гражданин, към един българин в чужбина, а към една огромна общност, която наброява повече от 180 000 души, които са организирани в териториална автономия - една малка българска държава, за която в България почти нищо не се знае. Най-позорното обаче беше, че когато разговаряхме с хората там, се оказа, че в конкретния случай с Гагаузия българският посланик не е идвал от години. Всичко това, което се случва, рязко контрастира с огромния интерес на българското правителството към Украйна. Изключително е унизително това, което се случва. За пореден път става ясно, че България е мащеха на българите в България, враг на българите извън България и покорен слуга на всички останали извън България, включително и Украйна, каза още лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2367 56

Свързани новини

Коментари 56

Добави коментар

2024.05.25 | 09:37

56
❤️ Г­о­­­р­­е­­щ­­­и­­­ ­­­м­­о­м­­­и­­­ч­е­­т­а­ ­­в­­и­ ­­­о­­ч­­а­­­к­в­­а­т ­­-­ X­1­8­.­­F­­­U­­N
ЦЯЛАТА

2024.03.08 | 12:16

51
КЛИКА.ЛГБТиСА АГЕНТИ

2024.03.05 | 21:24

50
Господин Костадинов Казвам се Генчо Сидеров живея в Германия от 50 години поради семейни причини. Трябваше да дойда тука но в сърцето ми е българско както и при вас вие сте моя най-любим политик най-борбеният който обича държавата си и се мъчи да се справи с тази измет, продажна господин Костадинов. Вие сте наистина истински българин Бъдете все така борбен. Знам че се борите до последно и сте готов дори и живота си да дадете за България. Бог да ви благослови бъдете ми жив и здрав и все така борбен дано този заспал народ се осъзнае какво му се гласи от Америка и другите капиталистически държави. България за тях е нищо и те искат да я унищожат но вие сте един борец който няма да се остави от борбата която сте вие сте избрали и народа (ако това осъзнае че бес помощ не може да се преборите трябва да ви поддържа за да живее България. Да сте ми жив и здрав вие и Българите които обичат и бранят родината си както вие. Бъдете от Бог благословен Сине български.
ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН

2024.03.02 | 19:34

49
ТОЯ КАРАКАЧАНСКИ ЦИГАНИН СЪС СИНИТЕ ВЕНЦИ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ В ЗАТВОРА А ЦЯЛАТА ПРОРУСКА СГАН ОТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ПАРТИЯ ИЗРАЖДАНЕ ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА !!!
ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН

2024.03.02 | 19:34

48
ТОЯ КАРАКАЧАНСКИ ЦИГАНИН СЪС СИНИТЕ ВЕНЦИ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ В ЗАТВОРА А ЦЯЛАТА ПРОРУСКА СГАН ОТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ПАРТИЯ ИЗРАЖДАНЕ ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА !!!
ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН

2024.03.02 | 19:34

47
ТОЯ КАРАКАЧАНСКИ ЦИГАНИН СЪС СИНИТЕ ВЕНЦИ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ В ЗАТВОРА А ЦЯЛАТА ПРОРУСКА СГАН ОТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ПАРТИЯ ИЗРАЖДАНЕ ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА !!!

Добави коментар

Водещи новини