Златан Златанов, "Възраждане": Комисията за Нотариуса цели да отклони вниманието от други съществени теми

  • 19 февруари 2024 16:44

  • 556
  • 3
Златан Златанов, "Възраждане": Комисията за Нотариуса цели да отклони вниманието от други съществени теми
© Булфото

Съставянето на временната парламентарна комисия за дейността на групата около Мартин Божанов - Нотариуса цели да отклони вниманието от други съществени теми - ротацията и европейските избори. Това каза по време на пресконференция в пресклуба на БТА в Русе депутатът от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" адвокат Златан Златанов, който е член на тази временна комисия. 

Всичко по темата:
Убийството на Мартин Божанов-Нотариуса и трусовете в съдебната система 278

По думите му работата на комисията не е на ниво. "Тя се провежда при открити врата. Естествено, че никой, който има някаква съществена информация, няма да я сподели. Това е димка, която цели да разсее медийното внимание", каза още Златанов. 

Според него комисията е опит за манипулация на обществото с начина, по който работи. 

АКФ: Мартин Божанов-Нотариуса е консултирал и българска банка

"Ако комисията има желание да свърши нещо с краен резултат, тя ще подходи сериозно. Ако трябва, нейните заседания ще се провеждат при закрити врата. Създава се катализатор, който да катализира дадени процеси, докато текат процесите по т. нар. ротация", каза Златанов. 

По думите му "съдебната система е похитена, прокуратурата също е похитена". 

"Публична тайна е, че немалка част от служителите в тези институции всъщност изпълняват поръчки от страна на външни полюси, които са политико-икономически, във връзка с прокарване на определени задачи и интереси", посочи Златанов. 

Според него убийството на Мартин Божанов няма да е последното. 

"В последните месеци имаме градация от убийства, които са поръчкови убийства, публични убийства. Безспорно е, че тези убийства са свързани с политическите процеси в страната", кзаяви още Златанов. В пресконференцията участваха и общински съветници на партия "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" в Русе.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
556 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
бг

2024.02.19 | 19:12

3
ние българите знаем но господ щ еги накаже така както ги наказа за паметника умря навални да живе еРУСИЯ

2024.02.19 | 18:32

2
Шoкиpан съм, наскоро наyчих, че 90% от хоpата са заpазени с пapазити, поpади тях имаме повечето зaбoлявaния (включитeлно pак), алеpгии, хpонична умора и главоболие, тоpбички под oчите, акнe и пaпилoми, чести настинки и слаб имyнитет, тази инфeкция бавнo ни yбивa. Вземeте тecта и pазберете дали сте заpазени----> shout.to/testa

2024.02.19 | 17:54

1
Мръсен долен отвратителен комунистически помияр

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини