Борис Бонев призова ръководството на ПП да преосмисли поведението си по отношение на комисиите в СОС

  • 22 февруари 2024 14:51

  • 683
  • 3
Борис Бонев призова ръководството на ПП да преосмисли поведението си по отношение на комисиите в СОС
© Булфото

Призоваваме ръководството на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", спускащо решения в Столичния общински съвет (СОС), да преосмисли поведението си, както и ролята на СОС и да разбере, че общинските съветници са пряко избрани от гражданите на София, за да вършат работа и да решават проблемите на софиянци, а не за да решават вътрешнопартийни спорове и да осигуряват вътрешно партийни амбиции. Това заяви общинският съветник Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси от "Продължаваме промяната-Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" ("Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и") на брифинг в Столичния общински съвет (СОС) по повод на днешния избор на състави на постоянните комисии в СОС, предаде БТА.

"Със съжаление казваме, че намираме решението на ръководството на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" да се задържат двете председателски места на комисии, които всички общински съветници знаят, че са второстепенни и по този начин да се легитимира узурпирането на СОС, е неправилно. Не можем да се съгласим с подобен тип действия", заяви Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси.

СОС потвърди избора на зам.-председатели

Последвайте канала на

Константин Тодоров
683 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 09:50

3
❤️ Г­о­­­р­е­­­щ­и­­ ­­м­­о­­м­и­­­ч­е­­­т­­­а­­­ ­­в­­и­­­ ­­о­­­ч­­­а­­­к­­­в­­а­­т ­­­-­­ X­­­1­­8­­­.­F­U­­N

2024.02.22 | 17:10

2
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone
Българин

2024.02.22 | 15:14

1
Този на снимката,как не разбра,че го ползваха само за да докопат стола на кмета.Сега постепенно ще го изолират,и накрая може и "Смучи София" да се окаже в опозиция!!!

Добави коментар

Водещи новини