Какви са перспективите за стабилност в управлението на София?

  • 23 февруари 2024 08:39

  • 209
  • 1
Какви са перспективите за стабилност в управлението на София?
©

Няма раздор в нашата общинска група. "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и" са отделно политическо тяло и имат право на своя позиция. Ние от ПП имахме по-различна позиция. Ние също не сме доволни и не искаме да легитимираме това, което се случи в Общинския съвет. Гражданите гласуваха да не управлява ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, а това което видяхме е, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в заедно с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и малките партии се разбраха и си разпределиха председателските места. Това каза пред БНТ Цветелина Симеонова-Заркин, общински съветник от МК "ПП-ДБ-Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и".

"Но въпреки, че ние също сме недоволни, разочаровани и възмутени от това, което се случва, наша отговорност е да не се отказваме дори от малкото, което получаваме, а да превърнем това във възможно най-добри политики. Ако децата, спортът, туризмът, Витоша, минералните води на София за някои са от второстепенно значение, за нас те са важни."

По думите й, в този случай е имало разминаване в позициите, но това не означава, че ПП-ДБ и Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и престават да работят заедно, а напротив - това е процес, в който се изгражда коалицията.

Време е да спрем да занимаваме обществото със себе си. Ние сме избрани за друго - да решаваме проблемите. Нашата група вече е подготвила десетки доклади, внесла е над 20, искаме да започнем работа, каза Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е, общински съветник от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

"Колегите обещаха в предизборната си кампания, че започват в понеделник. Минаха 16 понеделника, в които те не можеха да намерят нито управленска формула, нито мнозинство. Ние не бяхме поканени, не желаеха да общуват с нас. Разбираме го - ние сме опозиция. Благодариха ни, когато направихме компромис и подкрепихме председател от групата на "Промяната и Спасението", въпреки че те нямат пълно мнозинство. Избирателят в София ни мери по недоверието си, а не по доверието. Няма субект, който да дава, да определя и да разпределя."

Последвайте канала на

Десислава Станева
209 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.23 | 09:43

1
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини