Хекимян: Битката на “Промяната” за повече власт и пари отново блокира работата за София

  • 15 февруари 2024 13:48

  • 1414
  • 10
Хекимян: Битката на “Промяната” за повече власт и пари отново блокира работата за София
© Булфото (архив)

Битката на “Промяната” за повече власт и пари отново блокира работата за София. Това се казва в позиция на групата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в СОС, публикувана от общинският съветник Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални.

"След над 160 дни безвремие в столицата областният управител на София Вяра Тодева, назначен от “Продължаваме промяната”, изпълни нареждането на Борис Бонев и Васил Терзиев и отново блокира работата в Столичния общински съвет!

Въпреки направения компромис от страна на всички политически групи към ПП-ДБ-СС с цел отпушване на работата на Столичния общински съвет, амбицията на “спасителите” за повече постове и пари отново хвърля СОС в политическа криза.

Общинарите от ГЕРБ свикват ключови комисии в СОС: Повече не можем да отлагаме работата за София!

ПП-ДБ-СС настояват да овладеят цялата Община и да управляват еднолично столицата – нещо, което избирателите не са им отредили. Без мнозинство, което вече повече от три месеца са неспособни да постигнат.

С гласуването си на 8.02.2024г. показахме, че нямаме никакво доверие на “спасителите” на София и успяхме да постигнем здравословен баланс в управлението на комисиите в Столичния общински съвет. Председателите на комисии към СОС от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на започнаха работа и без да отлагат насрочиха първите заседания и определиха дневния ред на поверените им комисии.

Днес ПП-ДБ-СС отново дръпнаха ръчната спирачка на столицата, настоявайки изборът на председатели на комисии да бъде върнат за прегласуване чрез несъстоятелните мотиви на назначения от тях областен управител.

Вяра Тодева твърди, че не са спазени установените процедури в правилника за работа на Столичния общински съвет по време на проведеното извънредно заседание на 8 февруари.

Припомняме на г-жа Тодева, че именно групата на нейното политическо семейство гласува в подкрепа на провеждането на същото заседание, което тя днес обявява за нелегитимно.

Подчертаваме, че именно групата на ПП-ДБ-СС гласува за удължаване на времето на работа на СОС до приемане на съставите на комисиите.

Групата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на категорично се противопоставя на използването на държавните институции за лични цели по приятелска или властова линия. Настояваме за публично обяснение от страна на Борис Бонев и Васил Терзиев кой и с каква цел принуди назначения от “Промяната” областен управител на София Вяра Тодева да оспори валидността на заседанието на СОС, свикано и удължено от самите тях.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще продължи да защитава интересите на жителите на София, докато “спасителите” продължават да блокират работата на СОС заради личната си лакомия за повече власт и пари! Ние няма да позволим София да бъде заложник на болезнените амбиции на една група хора, които смятат столицата за частна фирма, чието управление им се полага.

София не е на Васил Терзиев или на Борис Бонев, а на всички нейни жители!"

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1414 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2024.02.15 | 17:28

10
Чyвaли ли сте за подобpената фоpмyла на Bиaгpa, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безoпаcна на всяка възраст, а освен това лекува и мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на вcички, подобpи нашия ceкc и cпаcи бpака ни. Eто кaкво пишaт за нея----> do.my/bluestone

2024.02.15 | 15:47

9
ЕВРО-НАТО ФАШАГИТЕ СКОРО ИЗЧЕЗВАТ!

2024.02.15 | 15:43

8
събирайте цирка и да отиваме на нови избори! София е кочина!
патриот

2024.02.15 | 15:17

7
акчно гейче

2024.02.15 | 15:00

6
БОРИСОВ ЗАЩО ИЗДИГА ИНДИВИДИ С ПЛОСКИ КРАТУНИ?

2024.02.15 | 14:59

5
ГЕЙ НАЦИСТ

2024.02.15 | 14:53

4
Повече власт? Те спечелиха повече от всички останали взети заедно, мутра нахална.
Григо

2024.02.15 | 14:30

3
Абе, Хикито в качеството си на какъв дава интервюта? На най-слабия кандидат за кмет на София може би?
????

2024.02.15 | 14:20

2
Този Хекемян,ще се покаже ли някога ,БЕЗ този до него ?! Толкова ли е ВЛЮБЕН ?! Между другото не разбрахме ТОЙ ЧЛЕН ли е на ОПГ "герб" и от КОГА ????

2024.02.15 | 13:59

1
heki tazi prestapna podmiana ni ia natrese glupaviat ni prezident oplakvai se na tozi bokluk toi izlaga balgarite

Добави коментар

Водещи новини