Общинарите от ГЕРБ свикват ключови комисии в СОС: Повече не можем да отлагаме работата за София!

  • 15 февруари 2024 12:24

  • 676
  • 2
Общинарите от ГЕРБ свикват ключови комисии в СОС: Повече не можем да отлагаме работата за София!
© Булфото (архив)

„Повече не можем да отлагаме работата за София! Като председател на Комисията по обществен ред и сигурност обявих първото заседание на 20 февруари от 12 часа“, обяви общинският съветник от Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет Ваня Тагарева. Тя призова общинските съветници да поемат отговорност и да започнат да работят в интерес на жителите на столицата.

Цялостната културна и образователна политика на града ни е поставена в риск. За това сигнализира председателят на Комисията по култура, образование и наука към СОС Мирослав Боршош: „Знаете ли, че тази година може и да няма София Филм Фест? Свиках Комисията на 20 февруари от 13 часа, за да започнем да подреждаме този хаoс.“

Хекимян: ПП-ДБ-СС доказаха, че не могат да вземат управленски решения

„На 20 февруари от 15 часа ще се проведе първото заседание на Комисията по финанси и бюджет към СОС. Повече от три месеца след изборите комисиите най-после ще бъдат свикани, имаме много работа за наваксване – столичани очакват от нас отговорност“, категоричен бе председателят на бюджетната комисия от Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет Димитър Вучев.

„160 дни безвремие в Столичния общински съвет приключва – това е отговорното политическо поведение. Работата за София трябва да започне“, заяви председателят на Комисията по икономика, собственост и дигитална трансформация Прошко Прошков. Комисията ще заседава на 21 февруари от 14 часа.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
676 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
айде

2024.02.15 | 12:30

2
хайрлия да е ...
Обикновена "Пунта Мара"

2024.02.15 | 12:30

1
Защо да не може,та нали ЗАПЛАТИ ВЗЕМАТЕ ?!

Добави коментар

Водещи новини