Цветомир Петров: Неумишлено са загасени лампите, докато СОС заседаваше в четвъртък

  • 10 февруари 2024 12:58

  • 735
  • 3
Цветомир Петров: Неумишлено са загасени лампите, докато СОС заседаваше в четвъртък
© Булфото, архив

Новият председател на Столичния общински съвет Цветомир Петров е поискал проверка от администрацията защо е прекъснало осветлението в заседателната зала в четвъртък. Това заяви той в пост във Фейсбук. 

"Във връзка с появили се неверни информации и разпространяване на лъжи от страна на колеги, общински съветници от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, че по време на заседанието на общинския съвет в четвъртък, умишлено е прекъснато осветлението в заседателната зала, изисках проверка от администрацията.

Георги Георгиев: Най-вероятно ще има нови избори за кмет в София

Още от времето на бившия вече председател на СОС Георги Георгиев, лампите в залата на "Московска 33" автоматично се изключват в 21.00 часа през зимния период и в 22.00 часа през летните месеци.

Ние от Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от и Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и, които положихме неимоверни усилия да започне работата на градския парламент, искаме всичко да се случва на светло", написа Петров. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
735 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.02.10 | 16:22

3
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa
Обективен

2024.02.10 | 15:03

2
Няма нужда ни чакаш.Щам си минял през секс-шопа ,намажи се с вазелин на Калиакра,надупи се,разтвори бузки и дано те оноди някоа азиатска степна сволач-пишешта се за бляд,патриотарино.
Емѝ...ПРЪЦ..........

2024.02.10 | 14:12

1
Братя...не сте много тука във форума но на Украйна и трябва помощ. Хайде към фронта. Да помагаме на киевските евроатлантици. Знам че сте смели хора които са готови да умрат за Америка. Нали така пишеме по коментарите? Утре в 10 вечерта ви чакам на Нос Калиакра. От там ще потеглим с гумените лодки подарени на българският военно морски флот от САЩ, и ще ударим омразните руснаци в гръб през Крим! Тази изненадваща атака ще шашне руснаците и те ще дислоцират силите от Авдеевка в нащо направление и така ще дадем глътка въздух на ВСУ! Не забравяйте да минете през сексшопа да си вземете оръжия и други артикули от първа необходимост. Чакам ви!!!

Добави коментар

Водещи новини