Новият председател на СОС се обяви против бързото избиране на председателите на комисиите

  • 09 февруари 2024 15:49

  • 1014
  • 3
Новият председател на СОС се обяви против бързото избиране на председателите на комисиите
© Булфото (архив)

"Не приемам начина, по който набързо се предложиха и приеха от колегите от ГЕРБ, БСП, "Синя София", ИТН, колегата от ВМРО и напусналите съветници от "Възраждане", председатели на комисии, без да се вземат предвид задълбочените разговори, които водихме по темата в изминалия ден". Това заявява новоизбраният вчера за временен председател на Столичния общински съвет (СОС) Цветомир Петров в пост във Фейсбук. 

Надявам се, това да не е поредният опит за блокиране работата на кмета Терзиев, а всички заедно да положим усилия да оправдаем очакването на софиянци за един по-различен град, в който процесите се случват ясно и открито. След близо три месеца на политическо противоборство, което се превърна и в реална опасност да се блокира развитието на София, искам да благодаря на колегите от политическите групи, които показаха, че все пак разумът може да надделее, посочва Петров.

Той високо цени оказаното му доверие и се надява да го оправдае по най-добрия начин, макар да съзнава, че задачата му да балансира работата на този фрагментиран съвет няма да бъде лека.

ПП-ДБ-СС напуснаха заседанието на СОС след скандал

"За съжаление това си пролича още на първото заседание, което водих като председател - при разпределението на постоянните комисии, които имат основна роля в процеса на вземане на решения от СОС и разглеждат предложенията на администрацията, районните кметове, искания от граждани и решава много други проблеми в своята област", посочва Цветомир Петров.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1014 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 10:41

3
❤️ Г­­о­р­­е­­­щ­­­и­ ­­­м­­о­­м­­­и­­ч­­е­т­­а­­ ­­в­­­и­­­ ­­­о­­­ч­­а­­к­­­в­а­­т ­­-­­­ X­­1­8­­.­­F­­U­­­N

2024.02.09 | 20:50

2
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa
ха_ха

2024.02.09 | 17:47

1
Бъди благодарен че са те избрали глупак

Добави коментар

Водещи новини