Иван Таков (БСП-София): В сватби в СОС няма да участваме

  • 15 януари 2024 08:45

  • 825
  • 7
Иван Таков (БСП-София): В сватби в СОС няма да участваме
© Булфото

"Ние в такива сватби няма да участваме и дори няма и да кумуваме". Това заяви пред БНР председателят на БСП-София Иван Таков относно блокажа в Столичния общински съвет и предстоящата днес среща в Общината.

"Дали ще има бял дим днес над Столична община - мога да ви кажа, че нашето отиване на тази среща е свързано по скоро с желанието ни от самото начало да говорим по нашите приоритети, които сме задали още в предизборната кампания, а и преди това. Вече не мога да разбера кой точно кани", коментира той и декларира, че винаги ще участват в конструктивни разговори, които могат да доведат до добри решения за града, защото, по думите му, той вече е в аварийно състояние.

Таков обаче уточни, че това не означава по никакъв начин, че ще участват в разговор за избор на председател на Общинския съвет днес. "Ние имаме наше решение. Ние сме издигнали наш кандидат за председател на СОС. Аз на този етап въобще не виждам защо трябва да променяме тази позиция", изтъкна той в интервю за предаването "Преди всички".

В търсене на консенсус: Общинските съветници ще разговарят за председател на СОС

Според него за да се намери изход от ситуацията с председателя на СОС, трябва да се мисли в тези разговори да участват всички групи в Общинския съвет. Общи действия нито с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, нито с която и да било друга група в СОС, не сме имали, декларира Иван Таков относно искането за извънредно заседание днес по темата за програмата за саниране.

По думите му нежеланието за участие в тази среща е тяхна позиция. По думите на лидера на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - София не са изключени и нови избори за Общински съвет, но според него разумът ще надделее и ще се стигне до избор на председател.

Последвайте канала на

Нора Виткова
825 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
рашка говняшка

2024.01.16 | 13:36

7
гнусното мазно т.ъпо болшевишко номеклатурно парче наглее като баща си, престъпника янчо таков и ч.лена на ЦК нас БКП пеко таков! Сиктир вашта мама русофилистично-комунделски б.оклуци!
????

2024.01.15 | 12:35

6
А,ЗАПЛАТИТЕ ,ВЗЕМАТЕ ли си ????

2024.01.15 | 11:28

5
Хора, чували ли сте за ана.лог на виа`гра_та, просто е сyпер: в пъти по-ефeктивна, повече cпepма, по-ярки усещания, лекува болести и е бeзопаcна на всяка възpаст. Отново се почyвствах мъж. Това е мега яко нещо и незабравимо изживяване -----> mub.me/alfazo
червеног.ъ.з комунопитек

2024.01.15 | 09:06

1
...................Иван Таков (БСП-София): В сватби в СОС няма да участваме.................... Що така бе Ванка? Нали сте от едно партизанско котило с Вася Ухото. И ти се педал като мис Бони. Какво ви разделя толкова, че да не си легнете заедно между чаршафите?
мамин лигльо Васко

2024.01.15 | 09:25

4
На маминия лигльо Вася Ухото започна май да му става ясно, че едно е да си купиш мястото за 5 милиона от Киро Тъпото а второ, трето, че и четвърто е да се справиш, да организираш мнозинство, да разчистиш града от б.о.к.л.ук, паднали дървета, сняг и лед и въобще да се погрижиш за хората. Така е мамин лигльо - аре с мис Бони да се разкарате щото и чеп за зеле не става от вас.
Борко Бонев - циганчето

2024.01.15 | 09:24

3
На Васильчо не му ли е ясно, че трябва да разкара оня педал Борко Циганина щото пречи ама много пречи с ината си, да отиде при Боко, да му стори поклон до коляно, да му целуне ръка и да му поиска прошка и благословия. Тогава нещата ще тръгнат. А то с детински заклинания от рода ...аз на тези мамка им....нещата не се случват.
Червени чугуни!

2024.01.15 | 09:14

2
Естествено. Вие може да участвате само в атентати, убийства, кражби и корупция.

Добави коментар

Водещи новини