Евродепутати, депутати и общинари проведоха редица срещи с жители на столични райони

  • 22 януари 2024 11:37

  • 753
  • 1
Евродепутати, депутати и общинари проведоха редица срещи с жители на столични райони
© ГЕРБ

Евродепутатът Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна посети клуба на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в район „Надежда“, където десетки членове и симпатизанти на партията имаха възможност да му зададат своите въпроси. Новаков беше поканен от районния координатор и кмет на Надежда инж. Димитър Димов.

На срещата присъстваха общинските съветници Драгомир Младенов и Татяна Георгиева, народните представители Анна Александрова и Даниел Александров и олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева. По време на събранието инж. Димов обяви, че в Надежда се учредява официално младежка структура на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, съобщиха от пресцентъра на партията. 

По същото време по инициатива на народния представител и районен координатор в район „Триадица“ Николай Алгафари беше проведена работна среща, посветена на темата „Зелена зона“ (разширяване на зоната за платено паркиране, планирано от районната администрация). Гости на срещата бяха общинският съветник Мирослав Боршош и бившият председател на Комисията по транспорт и пътна безопасност Зафир Зарков.

Народните представители Георг Георгиев и Деница Николова, както и общинските съветници Мирослав Боршош и Екатерина Йорданова проведоха конструктивен диалог с хората от район „Средец“. Районният координатор Георги Владов запозна присъстващите с предстоящите активности, както и с подготовката на ГЕРБ-София за евроизборите, които ще се проведат на 9-и юни тази година.

Народният представител Даниел Александров се срещна с ръководството на Дома за стари хора „Дълголетие“ в квартал „Дървеница“. Изпълнявайки обещание от предишното си посещение, Александров реши да свърши работата на Столична община като отреже увисналите клони, застрашаващи живота и здравето на възрастните хора. Два месеца след първия снеговалеж в столицата и въпреки многократните сигнали към отговорните институции, жителите на Дома нямат никакъв отговор.

Народни представители и общински съветници от ГЕРБ с приемни за граждани в София

Дългогодишният кмет на район „Илинден“ и районен ръководител на партията Иван Божилов представи новите членове на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Илинден в присъствието на народния представител Анна Александрова. По време на срещата стана ясно, че председателят на правната комисия в парламента и общинският съветник Татяна Георгиева ще провеждат редовни приемни за жители на района.

Народният представител Деница Николова, както и общинските съветници Екатерина Йорданова и Мирослав Боршош се срещнаха с членове и симпатизанти на партията в район „Оборище“. На събитието присъства и областният партиен координатор за град София Даниела Райчева. „ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е партия на хората, партия за хората. Това послание искаме да стигне до всеки“, заяви районният координатор Маргарита Александрова.

Народният представител Александър НенковАлександър НенковАлександър Руменов Ненков е икономист и политик е от ГЕРБ, народен представител в 41-вото, 42-рото, и общинският съветник Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални проведоха открита приемна за граждани в район „Студентски“, която протече при голям интерес. По време на срещите бяха поставени въпроси, касаещи кварталите в района, с които Ненков и Хекимян се ангажираха. Местните хора изразиха недоволството си спрямо новите управляващи на София, които се отнасят нехайно към всички сигнали и оплаквания, свързани с непочистени преливащи контейнери и опасни дървета.

В район „Искър“ бяха проведени приемни за граждани на общинския съветник Лорита Радева и на народния представител Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018. Лорита Радева обърна специално внимание на темата за социалните дейности и работата с хора със специални потребности и специфично здравословно състояние. Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 обсъди с жители на района протичащия процес на одобряване на проекти на етажни собствености в многофамилни жилищни сгради за включване в Програмата за саниране по Плана за възстановяване и устойчивост.

Народните представители Александър НенковАлександър НенковАлександър Руменов Ненков е икономист и политик е от ГЕРБ, народен представител в 41-вото, 42-рото, и Даниел Александров и общинските съветници Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални и Анна Стойкова разговаряха с членове и симпатизанти на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в район „Студентски“. По думите на областния координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в София Даниела Райчева структурите на партията в столицата са по-енергични и обединени от всякога. „Ние сме глaсът на хората в районите, бъдете до тях и им помагайте“, каза още Райчева.

Общинският съветник и председател на Жени ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Екатерина Йорданова беше гост на събранието на партията в район „Младост“ по покана на районния координатор Юлиян Пейчев. По време на срещата бяха обсъдени инициативи и активности, насочени към децата, жените и семействата.

Дългогодишният кмет на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и общинските съветници Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска и Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е се срещнаха с жители на район „Лозенец“. Те проведоха дискусия с присъстващите относно бъдещето на столицата и ролята на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в обществените процеси. Представителите на ГЕРБ-София отговориха на множество въпроси, свързани с кризата в Столична община в последните три месеца. Като гостите на срещата бяха категорични, че новите управляващи доказват всеки ден, че не притежават необходимите качества да бъдат начело на столицата.

Общинският съветник Анна Стойкова проведе приемен ден за граждани в район „Овча купел“. С жителите на района коментираха програмата за облагородяване на калните точки, стартирана през 2021 година. По програмата са облагородени 146 обекти за над 6,6 млн. лева.

Бившият заместник-кмет на културата и настоящ общински съветник Мирослав Боршош запозна жители на район „Оборище“ с обстановката в Столичния общински съвет в рамките на отворена приемна. Боршош обясни, че управляващите се отнасят неуважително не само към институцията и гражданите, но и към Дома на културата „Средец“. По думите му, артисти и общественици са готови да защитят културния дух на столицата, включително и от Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите и екипа му.

Народният представител Даниел Александров и общинският съветник Анна Стойкова бяха поканени от районния координатор Румен Александров да разговарят с жители на Банкя в рамките на приемен ден в клуба на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Представителите на партията приеха редица сигнали и поеха ангажимент за редовни срещи и инициативи в Банкя.

Евродепутатът Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна и общинският съветник Татяна Георгиева разговаряха с жители на район „Връбница“ по покана на дългогодишния кмет Младен Младенов. Новаков съобщи новината, че трима от българските евродепутати канят в Европейския парламент членове и симпатизанти на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в от всички 24 района на София. Посещението в Брюксел ще се състои следващия месец.

Евродепутатът Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община разговаря с членове и симпатизанти на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Банкя по покана на районния координатор Румен Александров. Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община обясни подробно значението на европейската солидарност за всеки район в България. „Ние сме в Европа и Европа е в нас!“, заяви той. По думите му, българските евродепутати от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/ЕНП защитават достойно интересите на страната ни. Но България няма същия авторитет в европейските институции, с който се гордеехме по време на правителствата на Бойко Борисов и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в“, подчерта Адемов. На срещата присъстваха народните представители Лъчезар Иванов и Даниел Александров, както и общинският съветник Анна Стойкова. Те отговориха на редица въпроси, свързани с блокажа на Столичния общински съвет и законодателните реформи.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
753 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.22 | 11:54

1
Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства и го купувам тук-----> use.my/zf32

Добави коментар

Водещи новини