Иван Таков (БСП): Аз войни не водя

  • 25 февруари 2024 12:48

  • 975
  • 9
Иван Таков (БСП): Аз войни не водя
© Булфото

Аз войни не водя и никога не съм водил, коментира пред медиите общинският съветник от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Иван Таков във връзка с отношенията на общинските съветници от партията с ръководството ѝ, предаде БТА. 

Припомняме, че на 9 февруари ръководството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е свали доверието си от общинските съветници на партията в София. Те вече не представляват БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, а само себе си и носят лична отговорност за действията си в Столичния общински съвет, се казва в позицията. На следващото заседание на Националния съвет ще бъдат наложени съответни партийни наказания, заяви тогава ръководството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.  

Таков посочи, че няма значение дали днес ще има наказания за членовете на партията, които са подкрепили избора на временен председател на Столичния общински съвет.

„Ние имаме решение на Градския съвет, на местната коалиция, на групата общинските съветници, спазили сме до буквата устава на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е“, посочи Иван Таков.

Във връзка с обвиненията, че общинските съветници не са се съобразили с решението на Националния съвет, Таков заяви, че „тази неистина трябва да приключи“. По думите му решението на Националния съвет във връзка със Столичния общини съвет още не е изпратено официално, както е по правилник. Иван Таков добави, че решението е било, че „Националния съвет се присъединява към решението на Градския съвет да не се подписват коалиционни споразумения и то е спазено“.

БСП обсъжда сваленото доверие от общинските съветници на партията в СОС

Иван Таков отбеляза още, че чува слухове за отчетно-изборен цикъл в цяла София, което означава, че "700 основни организации, 24 районни организации и градският съвет да започнат отначало избор на делегати, на членове на ръководни органи с две думи - абсолютен хаос и обезглавяване на организацията".

По думите му това прилича на "тежък саботаж", като посочи, че е имало немалко саботажи по време на местните избори. "Сега, ако ще саботираме и европейските избори, започвам да се замислям каква е целта на някои хора", каза още той.

Последвайте канала на

Калина Христова
975 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
патриот

2024.02.25 | 18:48

9
да живее Нинова само тя ще ги оправи тези гадове
ТАКИЧ

2024.02.25 | 15:13

4
МАЙНО.РАЗКАРАЙ ТЕ.НИНОВА

2024.02.25 | 18:01

8
Сакън! Крушовската трябва да царува докато зарови бсп в земята.

2024.02.25 | 18:01

7
на пеко таков внука ли е това леке? баща му краднеше още при соца, та го кошариха...
патриот

2024.02.25 | 17:15

6
Нинова е гордост за бкп и комунягите- мамицата му разката хаха ще умра от кеф...

2024.02.25 | 17:09

5
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone
рашка говняшка

2024.02.25 | 13:44

3
избийте се взаимно вашта мама болшевишка. Ако дядо ти бе.ше още жив Биволицата от крушовица сега щеше да му прави минети и лиже насранит .м.ъде! Ама нейсе, такъв е животът!

2024.02.25 | 13:12

2
kak da voiuvash bre osran bokluk kato poluci hiliadi da si prodadesh glasat na kirco i slugite mu.

2024.02.25 | 12:58

1
ИБАН ТАКОВ ВОЙНИ НЕ ВОДИ ТОЙ ВЕДНАГА СЕ ПРЕДАВА И ПРАВИ СВИРКА НА ВРАГА

Добави коментар

Водещи новини