Проф. Иво Петров за кризата в СОС: Всички трябва да отстъпят

  • 28 декември 2023 17:31

  • 1089
  • 1
Проф. Иво Петров за кризата в СОС: Всички трябва да отстъпят
© Нова нюз
Слушай новината Слушай новината

Не съм наясно какво точно става в СОС, но бих казал на колегите в Общината – би било лош сигнал за бъдещето на България, ако отново се проведат избори в София. Надявам се да има консенсус. Това заяви кардиологът проф. Иво Петров, който е и бивш общински съветник и зам.-председател на СОС.

„Най-лошият сценарий е вариантът, при който няма рационално решение. Трябват взаимни компромиси. Всички трябва да отстъпят”, смята той.

„Време е да вървим в една посока и тя да е водена от този здрав обществен разум, от който обществото има нужда. Останали сме една шепа хора, в един момент, поради безумните конфронтации, българи в България няма да останат. В последно време се разколебавам дали нещата вървят в правилна посока. Призовавам хората в политиката да осъзнаят, че това е момент на гигантска отговорност. Преодоляването на тези противоречия е предизвикателство, на което трябва да отговорят подобаващо” допълни проф. Петров.

След срещата в СОС: Партиите отново не се разбраха за председател на местния парламент

Според него хората, които се занимават с политиката, трябва да внимават. „Правилното решение трябва да се намери и всички да работят за него. Тяхно е призванието да ни накарат да мислим по-позитивно за техните решения и да ни убедят, че тези решения са правилните и необходимите за обществото.”

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1089 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.28 | 21:04

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини