Антон Хекимян: В очите на партньорите на Бонев в СОС вече се чете SOS

  • 19 декември 2023 10:29

  • 2263
  • 5
Антон Хекимян: В очите на партньорите на Бонев в СОС вече се чете SOS
© Булфото, архив

Ръчната спирачка на София е дръпната. Двете загубени години на държавата са на път да се преповторят на местно ниво. От началото на предизборната кампанията и досега повтарям, че градът ни има нужда от силно и ясно мнозинство. Изборът на председател на Столичния общински съвет е политическо решение и трябва да стъпи на ясни принципи. Всяко временно решение за управление ще е път към безвремие за столичани.

Това заяви общинският съветник от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални във Фейсбук. 

По думите му София има нужда от: дясно управление, балансиран бюджет, инвестиции в развитие. И добави София НЯМА нужда от: сделка по всеки въпрос, плаващи мнозинства, взимане на решения на тъмно. 

"ГЕРБ-СДС никога не е участвала и отказва да участва в отричане на цели партии и стотици хиляди избиратели, изнудване, заплахи с разцепление и поставяне на ултиматуми. Това в момента прави Борис Бонев, който държи в клещите си ПП и ДБ в общината. В схватката "Бонев" е приклещен и Терзиев. В очите на партньорите на Бонев в СОС вече се чете SOS. Политическата криза в София е създадена и се задълбочава от партиите, които донесоха хаоса и безвремието в държавата", отбелязва още Хекимян. 

„Промяната“ в София се оказа не към по-добро, а към блокаж на работата на администрацията и видима управленска немощ, завършва общинският съветник. 

ПП-ДБ/Спаси София: Поведението на опозицията в СОС е безотговорно

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2263 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.12.19 | 11:57

5
Прав е Тони Хекимян.....този Бонев иска само да краде и нищо друго не го интересува
007

2023.12.19 | 11:24

3
Острието на ГЕРБ от Стара Загора провален репортер е по-смешен от другия им провал Георгиев ли беше и цялата им палячовци ГЕРБ група във СО.
Сандокан

2023.12.19 | 11:25

4
Те сега почват да ни дължат още повече пари на софиянци от загуби кражби и от заплати които не си изкарват и ще им кипне на десните и ще политнат през балкона на СО тези мизерни слуги на обществото.
Сандокан

2023.12.19 | 11:02

1
Този гнусен селянин провинциялист е много смешен и жалък сега ще почват да ни дължат загуби на София!
Рахан

2023.12.19 | 11:22

2
Те вече дължат много от Гербкомунистите и ще трупат жи от заплати където не си ги изкарват тези жалки слуги на обществото. Този селянин палячо си мисли че е още във 3та Програма гоиворител смешка.

Добави коментар

Водещи новини