Деян Николов: Дори в момента да се намери решение, след седмици ще влезем в същата задънена улица заради бюджета

  • 11 януари 2024 11:04

  • 943
  • 2
Деян Николов: Дори в момента да се намери решение, след седмици ще влезем в същата задънена улица заради бюджета
© Bulphoto, архив

Важно е София е да започне да се управлява. Неведнъж казахме, че в крайна сметка в София да се случи сглобката. Това заяви общинският съветник от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Деян Николов пред журналисти след заседанието на Столичния общински съвет. 

Това, което видяхме в края на миналата година – унищожаването на Паметника на Съветската армия от една страна изгори някои мостове. От друга страна доказа, че ПП-ДБ са склонни да не спазват закона. Това, което те направиха е в съда и се оказа незаконно. Тук идва фундаменталният въпрос кой точно е готов да седне на масата с ПП-ДБ за преговори с хора, които не спазват закона. Разговорите стават все по-трудни, не казвам невъзможни, отбеляза Николов. 

Вчера получихме покана от групата на Вили Лилков и Карлос Контрера. Предполагам, че има възможност да отидем на разговори. Но за момента не сме оптимистично настроени. В крайна сметка ще опрем до разговори кое е неутралното мнозинство в СОС, добави още той. 

По думите му големите формации трябва да присъстват на разговорите за председател на СОС. "Дори в момента да се намери решение, за да се отпуши работата, буквално след седмици ще влезем в същата задънена улица заради бюджета", посочи Николов. 

СОС отново без председател, отложиха заседанието за 25 януари

Ротация на мен ми звучи като сглобка. Ротационен принцип изглежда неприемлив за нас, каза още общинският съветник. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
943 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.01.11 | 14:02

2
Хора, пробвахте ли новата виaгpa?, просто е сyпер: в пъти по-ефeктивна, повече cпepма, по-ярки усещания, лекува болести и е бeзопаcна на всяка възpаст. Отново се почyвствах мъж, прочетете сами на какво е cпоcобна-----> mub.me/bioex

2024.01.11 | 11:13

1
Нови Избори!

Добави коментар

Водещи новини