БСП реши да не води преговори за общо управление с ПП-ДБ в София

  • 11 декември 2023 14:22

  • 1257
  • 1
БСП реши да не води преговори за общо управление с ПП-ДБ в София
© БСП
Слушай новината Слушай новината

Днес се проведе заседание на Изпълнителното бюро на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, на което беше поканено и ръководството на градската организация на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е София: председателя Иван Таков и неговите заместници.

Това съобщиха от пресцентъра на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Обсъдени бяха: избор на председател на СОС и проведените разговори между групите общински съветници на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ПП-ДБ). 

Ваня Григорова за кризата в СОС: Няма как да водим разговори, докато се опитват да бутнат Паметника на Съветската армия

Взеха се следните решения:

1. ИБ на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е потвърждава решението на градската организация да не се подкрепя  за председател на СОС различен кандидат от издигнатия от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Диана Тонова.

2. Да не се водят преговори за обща управленска програма и да не се влиза в общо управление с ПП-ДБ.

3. Да се водят разговори единствено за приоритетите на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, които да залегнат в бюджета на София за 2024 г.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1257 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.11 | 14:56

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини