Четвърти опит за избор на председател на СОС

  • 07 декември 2023 06:51

  • 1005
  • 0
Четвърти опит за избор на председател на СОС
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Четвърти опит за избор на председател на Столичния общински съвет. Предишните три се оказаха неуспешни, тъй като не се намери фигура, която да събере необходимите 31 гласа.

При последния опит, изненадващо, от ПП-ДБ (Спаси София) оттеглиха кандидатурата на Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси.

На този фон, от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в заявиха, че са готови да водят разговори за мнозинство в местния парламент. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не спести критиките си и определи поведението на двете най-големи общински групи като безотговорно.

Терзиев: Ще се сблъскаме с редица предизвикателства, ако утре СОС не избере председател

От „Възраждане” видяха само един изход за разрешаване на казуса - разговор между Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1005 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини