БСП разширява обединението на леви, центристки и патриотични формации

  • 04 декември 2023 14:15

  • 564
  • 1
БСП разширява обединението на леви, центристки и патриотични формации
© БСП
Слушай новината Слушай новината

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е успешно разширява обединението на леви, центристки и патриотични формации. Днес в тази обща мрежа от съмишленици се включиха от НДСВ, като форматът остава отворен.”

Това заяви лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за след среща на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е с леви, центристки и патриотични формации . Припомняме, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е инициира обединението на партии-съмишленици в тази част на политическото пространство след успешно партньорство и участие в местните избори и добрите резултати.

„След първото събиране преди седмица, днес партиите съмишленици в ляво, център и патриотичен сектор се събрахме на дискусия по бюджета за 2024 г. Дискусията показа, че обединението е устойчиво и има път”, посочи лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е

ПЕС може да изключи БСП заради коалицията им с проруски партии

Формациите в обединението дадоха принципната си подкрепа за позицията на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да не гласува на първо четене бюджета за 2024 г., и добра оценка за предложенията на социалистическата партия, както в социалния пакет и в полза на българската икономика и на гражданите, които ще бъдат внесени в Народното събрание. Дадоха се и нови предложения, които БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще внесе от името на всички формации от обединението ляво-център, патриотични формации.

“Следващата ни среща ще е съвсем скоро по предложените промени в Конституцията. На нея ще поканим народни представители, които са участвали в изготвянето и подписването на Конституцията, както и утвърдени конституционалисти”, съобщи Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, цитирана от пресцентъра на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
564 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.04 | 15:37

1
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини