Андрей Зографски (ПП-ДБ-СС): Симптоматично е кой точно не иска Борис Бонев за председател на СОС

  • 01 декември 2023 17:57

  • 1131
  • 7
Андрей Зографски (ПП-ДБ-СС): Симптоматично е кой точно не иска Борис Бонев за председател на СОС
© Нова нюз

Не може да се говори за криза в СОС, но определено няма положително развитие. Сериозно работим, започнали сме обещаната ревизия. Новината от вчера е, че Столична община е дала на 19 частни фирми да се грижат за зелената система на София. Така един град не може да бъде управляван. Това заяви Андрей Зографски, общински съветник в СОС от „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“-„Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“-„Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и“.

„Ние от ПП-ДБ-СС отдавна критикуваме този начин на управление на града. Ясно е, че сегашният модел на управление на София капитулира“, подчерта той.

Относно евентуална коалиция с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, той обясни: „Това са спекулации, които вече са опровергани от живия живот. Вече трети път подаваме ръка, изпращаме покани, за да започнем разговорите с всички политически групи в СОС, за да видим можем ли да намерим пресечните ни точки.“

„Симптоматично е кой точно не иска Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси за председател на СОС. Какъв е мотивът на останалите партии? Искат слаб човек, слаба фигура, която да оглави тази важна институция. Искаме всички формации да разберат, че не само ние носим отговорността – да, ние носим най-голямата отговорност, но другите не може да са абдикирали. 38 съветници стават завинаги в опозиция – това е отказ от управление, отказ да се борят за ангажиментите, които са дали на своите избиратели“, смята той.

„Нито аз лично, Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси или пък ПП-ДБ-СС отредихме трето място на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в на изборите – това е оценка на гражданите за тях. Кой ще оглави СОС трябва да бъде резултат от разговори за приоритети и идеи. Всички решения няма да бъдат нито леки, нито безболезнени“, категоричен е Зографски.

По думите му Вили Лилков не би бил добър избор, защото получил много малка подкрепа от гражданите, „а и имам сериозни съмнения за неговата преценка, тъй като той публично подкрепи Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска през 2019 г.“

„Въпросът е с кого се прави управлението, има ли смелост най-накрая да се затвори страницата ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, олицетворение на корупционния модел“, допълни още той.

Бонев: ГЕРБ саботират управлението на града

Относно забраната за стари автомобили в центъра на столицата, той заяви: „Те са забранени от предишния ОбС. Не работи органът, който може да отмени тази наредба. Столична община е осъдена по този въпрос, тя е задължена да въведе всички възможни мерки срещу замърсяването на въздуха. Няма друга европейска държава, която да позволява свободен внос на толкова стари автомобили, които са и опасни, и много замърсяващи.“

Като причина за падналите клони, които продължават да стоят по улиците на София, той посочи многото частни фирми, които трябва да работят по разчистването.

„Общината трябва да остане мажоритарен собственик на топлофикация. Искаме да върнем услугите в общински ръце“, категоричен е той.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1131 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2023.12.18 | 14:28

7
Така никъде няма да стигнете накрая нищо няма да бъде направено за София
Педи

2023.12.01 | 18:58

6
Още един счупен мазен свирчок
Българин

2023.12.01 | 18:49

5
Тоя гей кво прави в СОС? Какво общо има със София?

2023.12.01 | 18:35

4
никой не го ще тоя
От къде

2023.12.01 | 18:27

2
изксочи този плешив и грозен гей
Тенев

2023.12.01 | 18:28

3
Ееее сега- става,става.

2023.12.01 | 18:08

1
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини