Вълчев: Има дни, в които да стоиш в залата, не те кара да се чувстваш полезен

  • 01 декември 2023 11:35

  • 244
  • 1
Вълчев: Има дни, в които да стоиш в залата, не те кара да се чувстваш полезен
© bulphoto (архив)

Когато кметът е избран от една политическа сила, логично е начело на местния парламент да стои равно отдалечен човек с добра експертиза. За нас това е Пламен Данаилов. Това коментира в ефира на „Твоят ден" по NOVA NEWS Ивайло Вълчев от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", по повод избора на председател на СОС.

Според него в общинския съвет трябва да се говори на практична, а не на политическа основа. „Предполагам, че разговори в открита дискусия би било добъро път решение", каза той.

Вълчев уточни, че още по време на кампанията, ИТН са били на твърдението, че начело на съвета трябва да е човек, който е от партия различна от партията издигнала кмета на столицата. „Трябва да се вземе практично решение", каза Вълчев.

По думите му това, което се случва в народното събрание в момента не остава в хората впечатление, че се върви към практична посока.

Пеевски: Ще поискаме оставката на шефа на НЗОК

„Има дни, в които да стоиш в залата, не те кара да се чувстваш полезен. Не подкрепяме бюджета генерално, ще подкрепим неща, които считаме за важни. Бюджетът е написан, така че не предполага развитие, предполага изпълняване на колонки с цифри, които да излязат точни. Гледаме практичните, нещата да се случват добре за хората", каза още Ивайло Вълчев.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
244 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.01 | 13:12

1
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини