Иво Атанасов: "Има такъв народ" е виновен за свалянето на правителството

  • 04 юли 2022 08:37

  • 6261
  • 25
Иво Атанасов: "Има такъв народ" е виновен за свалянето на правителството
© БНТ

Преговорите в "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" се водеха в тъмнина. За последната една година не съм виждал Слави Трифонов. Това заяви независимият депутат Иво Атанасов в предаването "Денят започва" по БНТ. 

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 679

Искаме да се запознаем с програмата, по която ще работи правителството и НС, за да направим своите анализи и всеки от нас отделно да прецени дали ще подкрепи това правителство или не. Ние сме много различни като хора. С напускането на ИТН всеки един се почувства свободен във взимането на решенията, каза Атанасов.

Той отбеляза, че от негова страна не е имало обаждания към депутати от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", които да подкрепят евентуалното ново правителство. 

На нас Кирил Петков не ни е предлагал нищо. Нито парични суми, нито постове. При срещана с него ни запозна с политиката и целта, която има ПП и търсеше съмишленици и ние в много от случаите сме на едно и също мнение. Това, което ни обединяваше в ИТН, беше борбата с престъпния модел на ГЕРБ и придворните на ГЕРБ. Нито ни е обещавал, нито ние сме искали нещо, отбеляза депутатът. 

В личен план ме интересува да направя анализ за намеренията на тройната коалиция. Но ме интересува и персоналния състав на това правителство. Може да има съвпадения по програмите, но в персоналния състав, ако има лица, в които има съмнение, че няма да свършат определена работа, ще изкажем мнение. По-важни са политиките, но са важни и лицата, коментира още той.

Според него имената на министрите ще станат ясни, след като "Продължаваме промяната" съберат подкрепата на 121 депутати.

Възможно е от "Продължаваме промяната" да звънят на депутати да ги поканят на преговори. С тези хора съм повече от три години. С част от тях съм участвал в изготвянето на управленската програма на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Това са качествени хора. Те трябва да решат за себе си. Да си отговорят дали "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" сва изпълнили обещанията си към своите избирталеи. Аз съм категоричен, че не сме изпълнили нито едно общение, добави Атанасов. 

Независимите депутати се включват в работната група на ПП

Те трябва да вземат съдбоносни решения. Ще бъдат ли слуги на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен"  без да могат да взимат решения, или няма да бъдат. "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" става партия която подкрепя статуквото, която подкрепя този модел на управление. Това го доказва с гласуванията си в парамента. Не е нормално партия да показва, че има задкулисни договорки с ГЕРБ и ДПС. Виновен за свалянето на правителството е "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Не може заради егото и финансови интереси да кажеш, че напускаш правителството. Това е безотгвоорно. Ние не направихме нито една възможност да изпълним това, което обещахме на избирателите си, утчони Иво Атанасов. 

Атанасов обясни, че 6-тимата независими депутати са напуснали "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" поради несъгласие с политиката, която се е провеждала от ръководството - неспазване на устава на партията, лошо отношение и незачитане мнението на структурите на партията, на депутатите, членове и симпатизанти. 

Той отбеляза, че не са напуснали партията, за да станем част от друг проект. И добави, че вчера на срещата с ПП са били петима, защото шестият - Кирил Симеонов не е бил в София, но утре той ще се срещне с преговарящите от ПП.

Според него Виктория Василева е най-качествения човек в ръководството на партията. И добави, че не може да коментира дали ще напусне или не. 

Иво Атанасов е категоричен, че новият кабинет зависи от депутатите от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

Виолета Симеонова
6261 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
Болгара

2022.07.06 | 19:39

25
Алкохолик
PaulaFox

2022.07.04 | 13:09

21
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Fon Der Laynen

2022.07.05 | 00:43

24
e po -hubava
Майтапчи Йово

2022.07.04 | 23:50

23
Тикво, прав си, но те са виновни и за това подобните на теб ибрикчии да са в НС на тази кочина!
Карикатури.

2022.07.04 | 17:15

22
Не ни показвайте този предател! Мнението му не ни интересува.
Диди

2022.07.04 | 12:27

20
Сами се свалихте. За година и половина ,една тротоара плочка не сте сложили. Виновен е и народа,че не ви изгони със сопи.

2022.07.04 | 11:02

17
кажи сега и за руди гела как си изкарва на халкидики с аверчетата шефа на тотото и национална спортна база, които той назначи!
Факти

2022.07.04 | 11:07

19
Крадци

2022.07.04 | 11:03

18
Поздравления за ИТН
Оо

2022.07.04 | 11:00

16
Извинявай ама ГЕРБ как намираха начин да управляват в коалиции. Ако има виновен е водещата партия, Киро и Асен си правят каквото искат, и все друг им е виновен. Айде да се махат вече аман
Тенев

2022.07.04 | 10:58

15
То това си е направо реклама на ИТН
dom

2022.07.04 | 10:43

14
kupen predatel i bez ITN narodat shteshe da svali pravitelstvoto na amerikanskite masitt kirco i asenco

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини