Велико Минков: Притеснявам се за сина си, Габриела не е в добро психично състояние

  • 02 май 2024 09:35

  • 2531
  • 3
Велико Минков: Притеснявам се за сина си, Габриела не е в добро психично състояние
©

Сред мотивите, които съдийката изброи за пускането под домашен арест на Габриела бяха, че няма да извърши ново престъпление, но аз определено съм притеснен за това. Ако ѝ дадат децата искам да питам каква е тази незаменима майчина грижа, ако вземем примера на Кристина Дунчева от Сандански, която уби двете си деца с над 30 удара с нож. Аз се притеснявам за моя син. Притеснявам се и за голямото момче, което въпреки, че не ми е син, аз обичам много. Това заяви пред БНТ Велико Минков.

Той твърди, че е биологичен баща на бебето на Габриела Славова, която е обвинена за смъртта на съпруга си Пейо Пеев. След три месеца зад решетките Софийският апелативен съд пусна Славова под домашен арест. Габриела и майка ѝ Красимира Трифонова, която е бивш служител на МВнР, са обвинени, че са удушили Пейо Пеев. Предполага се, че мотивът за престъплението е свързан с родителски права.

"Габриела е абсолютно вменяема. Според мен има нарцистично личностно разстройство. С каква увереност казват съдиите, че няма да извърши друго престъпление. Особено, както намекват, че трябва уж децата да са при нея. Притеснявам се, защото Габриела не е в добро психично състояние. Как така тя прекарала инсулт и в лошо психично състояние ще гледа тези две деца под домашен арест?", пита се бившият депутат от "Продължаваме промяната". В двата дни, откакто е пусната под домашен арест контакт с нея не съм търсил, обясни Минков.

"Децата са категорично в прекрасно състояние при родителите на Пейо. Хората си ги гледат абсолютно отговорно. Малкото дете, моя син, си вика пее прекрасно, няма проблеми с ларинкса. С радост мога да кажа, че децата са в сигурна среда, абсолютно добре отглеждани. Определено е заменима тази майчина грижа", така той коментира твърденията на Славова, че отглежданите от родителите на Пейо Пеев момченца имат здравословни проблеми.

"Очаквам в рамките на днешния работен ден или на 7 май да излезе най-късно резултатът от ДНК експертизата. Абсолютно съм убеден, включително и самата Габриела потвърждава това, че аз съм бащата на 7-месечното бебе", каза Минков.

ДНК тест по време на дело за убийство

Първото открито заседание за произхода е на 14 май в Бургас. Нямам представа дали Габриела ще присъства. Очаквам смели мерки от съдиите с привременни мерки синът ми да ми бъде даден да го отглеждам аз". допълни той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2531 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 06:47

3
❤️ Г­о­­р­­е­­­щ­и­ ­м­­­о­м­и­­ч­­­е­­т­­­а­­­ ­в­­и­­ ­­­о­­ч­­а­­к­­в­­­а­­т ­-­­­ X­­­1­­­8­.­F­­­U­­N

2024.05.02 | 11:44

2
Кой корумпиран пусна убийцата на свобода и й даде деца
Nazi SS

2024.05.02 | 09:39

1
Ако, Люляка се изпразни в устата ми , ще стана ли истински нацист, като Бандера и Зелю?

Добави коментар

Водещи новини