БСП започва серия от срещи с новоизбраните кметове и общински съветници

  • 14 ноември 2023 13:53

  • 590
  • 1
БСП започва серия от срещи с новоизбраните кметове и общински съветници
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Ръководството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е започва серия от срещи след местните избори с новоизбраните от името на партията кметове и общински съветници.

В следващите няколко седмици ще бъдат проведени четири регионални срещи, на които ще бъдат обсъдени Бюджет 2024 и общите задачи пред социалистите в местната власт с акцент върху социалната политика и прозрачно и открито управление на общините. Във форматите ще вземат участие лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия Нинова, представители на Изпълнителното бюро, народните представители от ПГ на „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България”, председателите на Областните и Общинските съвети на партията, кметовете и общинските съветници от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, организатори и координатори. 

Нинова скочи на Григорова: Преди да твърди, че не съм я търсила да я поздравя, да си погледне телефона

Първата среща ще се проведе на 18 ноември в гр. Шумен и ще събере представителите на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е от областите Шумен, Търговище, Разград, Варна, Добрич, Русе и Силистра, съобщиха от пресцентъра на партията.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
590 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.14 | 18:54

1
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik

Добави коментар

Водещи новини