Проблемите на хората в отбраната бяха обсъдени на изнесено заседние в резиденция "Лозенец"

  • 31 октомври 2023 20:31

  • 1252
  • 1
Проблемите на хората в отбраната бяха обсъдени на изнесено заседние в резиденция "Лозенец"
© Министерство на отбраната
Слушай новината Слушай новината

В рамките на стартиралия Стратегически преглед на отбранителната политика ръководният състав на Министерството на отбраната проведе днес заседание в резиденция "Лозенец" със специален фокус върху хората в отбраната, съобщиха от военното ведомство.

Стратегическият преглед на отбранителната политика на Република България се провежда под общото ръководство на министъра на отбраната Тодор ТагаревТодор ТагаревТодор Тагарев е служебен министър на отбраната от 12 март до 29 май 2013 г. На 6 юни 2023 г. е избран за в изпълнение на решение на Министерския съвет. Целта е отбранителната политика да бъде адаптирана на базата на анализ и оптимизиране на редица ключови процеси за постигане на най-ефективното изграждане и развитие на отбранителните способности на Въоръжените сили.

На заседанието днес вниманието беше фокусирано върху основни въпроси, свързани с привлекателността на военната професия, набирането, мотивацията и кадровото развитие на личния състав. Беше посочено, че хората в отбраната са основният приоритет и са най-важният фактор за успешното развитие на Въоръжените сили и техните отбранителни способности, затова са необходими подготвени, психологически устойчиви и мотивирани професионалисти, с висок морал и боен дух.

Министърът на отбраната Тодор Тагарев се срещна с постоянния представител на САЩ в НАТО Джулиан Смит

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1252 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.31 | 21:18

1
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спе`рма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/neoix

Добави коментар

Водещи новини