Вътрешният министър: Сигналите за купуване на гласове ще са наша приоритетна задача

  • 26 септември 2023 11:27

  • 879
  • 1
Вътрешният министър: Сигналите за купуване на гласове ще са наша приоритетна задача
© Булфото (архив)

Сигналите за купуване на гласове ще са наша приоритетна задача в следващия месец, каза вътрешният министър Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните

Той участва в Национално съвещание на МВР заедно с министър-председателя акад. Николай Денков, и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов и Мария Павлова, заместник главен прокурор, предава БТА. 

Стоянов посочи, че във връзка с предстоящите местни избори срещу МВР ще започне кампания като нейни опорни точки ще бъдат, че МВР изпълнява сценарий, че оказва въздействие и че може да окаже контрол над изборните резултати.

"В МВР не работим по сценарий, а по явни сигнали, призовавам гражданите да са активни", каза министърът.

Министър Стоянов разкри какви мерки предприема МВР във връзка с местните избори

17 коли са отнети от пияни или дрогирани шофьори от началото на август, когато бе приет законът. Общо присъдите са 49, като в останалите 32 случая хората са платили стойността на автомобилите, тъй като не са били собственици. Общо 309 коли са били иззети, коментира министър Стоянов. 

Стоянов напомни, че за пръв път от 2 години ще има звено за борба с купени вот между МВР, прокуратурата и ДАНС. Вече е пусната и горещата линия, на която да се подават сигнали.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
879 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.09.26 | 12:03

1
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom

Добави коментар

Водещи новини