Сътрудничеството в областта на енергетиката, околната среда и иновациите обсъдиха Габриел и посланикът на Алжир

  • 28 август 2023 12:47

  • 617
  • 0
Сътрудничеството в областта на енергетиката, околната среда и иновациите обсъдиха Габриел и посланикът на Алжир
© Facebook

Засилването на сътрудничеството в областта на енергетиката, околната среда и иновациите обсъдиха на среща вицепремиерът и външен министър Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова и новоназначеният посланик на Алжир в България Месауд Мехила. Това съобщи Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова във Фейсбук.

Във фокуса на разговора им са били още дългогодишното партньорство и политическият диалог между двете държави. Двамата са обсъдили и възможността за двустранна среща с външния министър на Алжир Ахмед Атаф по време на Общото събрание на ООН в Ню Йорк през септември.

БТА припомня, че в началото на юни тази година бяха приети копия на акредитивните писма на новоназначения посланик на Алжирската народно-демократична република в България Месауд Мехила.

Още тогава бе потвърдена готовността на двете страни за задълбочаване на сътрудничеството във всички сфери от взаимен интерес и активизиране на политическия диалог на високо и най-високо равнище.

Мария Габриел изказа съболезнования на семействата, загубили своите близки при експлозиите край Букурещ

Последвайте канала на

Радина Лазарова
617 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини