Слави Трифонов за промените в НК: Тези предложения ги направи ИТН, те ги отхвърлиха

  • 02 август 2023 19:57

  • 1978
  • 0
Слави Трифонов за промените в НК: Тези предложения ги направи ИТН, те ги отхвърлиха
© Булфото (архив)

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на крещя на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически в парламентарната зала, защото искаше неговата група да гласува предложението на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за Закона за горите. След това парламентрната група на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" започна да гласува с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Това заяви Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" във видео във Фейсбук. 

Според Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, ПП-ДБ и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са коалиция. И добави, че 11-те депутата от ИТН са независими.

"Преди, когато са били 60 депутати на ИТН, кажи ми един случай, в който аз съм се обадил и съм казал да гласувате против волята си. Има ли такъв случай? Говорят за лидерска партия. Лидерска партия е ако се изявявам като лидер и седя и карам депутатите да правят каквото аз реша. Докато Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г им се обажда и ги обръща. Те не са съгласни с много неща, които правят като коалиция с "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"". Исках да уточним историята за лидерската партия", коментира лидерът на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в

Заради случая от Стара Загора: ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС увеличават наказанията при домашно насилие

Хората, които са в парламента са избрани от хората, които са извън парламента по смисъла на българската Конституция. Те имат правото да решават според съвестта си. Аз не съм накарал никого от ИТН да взима решения против волята си. Това не може да се каже за "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", те са нагли лъжци. Каква промяна? Няма никаква промяна. Доказателство е, че те са в коалиция с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ги управляват чрез управлението на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически. Той е скоростната кутия, лоста за скоростите го движи или Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г или някой от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, каза още той. 

Те се опитват да направят нещо като депутати. Скокнаха в защита на онеправданите, за да си направят реклама и пиар. Понеже смятат, че са гнусна коалциия, хората ще кажет "тези депутати как работят в услуга на онеправданите". Истината е, че това е пиар ход, а не защото искат да помогнат. Нещата, които те предлагат сега, ги предложи ИТН и те ги отхвърлиха, когато правиха промени в НК. Сега предлагат същото, защото се случи това с горкото момиче. Трябва да се правят такива неща за хората, защото те са важни. Парламентът трябва да прави всичко възможно, за да защитава хората. Това е най-важнот, добави Трифонов. 

Друго нещо ще отбележа. Днес Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на приема поздарвления затова, че са дали повече средства за инвитро процедурите, но той беше против. Ако някой обърне внимание на стенограмата, това предложение е на ИТН, допълни още Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в

Последвайте канала на

1978 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини