Ивайло Вълчев (ИТН): Нямаме парашутисти в листите, фазата на Луната няма да разбута плановете ни

  • 15 септември 2023 11:05

  • 1352
  • 2
© Novini.bg

Завършваме процеса на подготовка в общински и в областен мащаб. Както бяхме обещали, нашите организации в общините имаха огромна свобода да вземат решения на място, тъй като, познавайки спецификата на местните избори, знаем много добре, че на много места има граждански сдружения и местни коалиции. Това каза пред журналисти в парламента зам.-председателят на ПГ на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Ивайло Вълчев, предаде репортер на Novini.bg.

Общинските ни организации по места имаха достатъчно време да вземат тези решения. В момента правим финален преглед на всичко, което сме получили от страната, и до средата на другата седмица ще бъдем готови да обявим конкретно къде, как, по какъв начин се явяваме и кои са нашите кандидати по места, заяви Вълчев.

В голяма част от областните градове ще имаме собствени кандидати за кметове, добави той.

Този процес завършва. В средата на следващата седмица ще бъдем готови със съвсем конкретна информация, няма да се вълнуваме от фазата на Луната и от разположението на планетите. Знам, че сега има слънчева буря и че срещу Земята лети голям облак от плазма, но това по никакъв начин няма да разбута нашите подредби и планове, посочи той.

В отговор на въпрос дали ретроградният Меркурий ще повлияе на плановете на ИТН, Ивайло Вълчев отбеляза: "Ретроградният Меркурий е в сферата на влияние на други политически сили. Ние се изключваме специално от тази планета".

Борисов: Ще обявим кандидата ни за кмет след ретроградния Меркурий

Лицата, на които ще заложим, са определени от местните организации. В листите си нямаме т.нар. парашутисти. Което и име да бъде споменато, то ще бъде предложено от местните ни организации, които най-добре познават хората, които живеят и работят там и които знаят кой наистина може да бъде полезен, поясни зам.-председателят на ПГ на ИТН.

Той уточни, че кандидатурата на партията за кмет на столицата също ще бъде избрана на този принцип. Имаме няколко организации в София. Тяхното мнение ще бъде отчетено. Със сигурност няма да има нито едно име, което е поставено без обсъждане с местните организации, каза още Ивайло Вълчев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1352 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2023.09.15 | 12:21

2
КАК ДА НЯМАТЕ, ТАМ СТЕ САМО ПАРАШУТИСТИ, ЦЯЛ ДЕСАНТЕН ПОЛК.
Учиндолски простак

2023.09.15 | 11:58

1
Чалгопитеци - кой ще гласува да вас бе - мекерета на Зеления чорап?

Добави коментар

Водещи новини