Драгомир Стойнев (БСП): Не разбираме какво налага развалянето на концесията на пристанище „Росенец“

  • 25 юли 2023 18:06

  • 1229
  • 1
Драгомир Стойнев (БСП): Не разбираме какво налага развалянето на концесията на пристанище „Росенец“
© Кадър: БТВ
Слушай новината Слушай новината

Искахме ясен анализ как се получава концесия у нас. Омръзна ни да губим дела, затова искаме да има ясен регламент. Ние обяснихме, че на този етап не разбираме какво налага развалянето на концесията на пристанище „Росенец“. Беше прибързано. Това заяви депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

Поискахме да има доклад, да има анализ на последствията върху българската икономика, не го получихме и затова не подкрепихме предложението, а гласувахме „въздържал се“, допълни той.

Стойнев подчерта, че целта на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е да защитават българските интереси. „За да не плаща българският данъкоплатец милиарди, сме изключително предпазливи“, обясни той.

Асен Василев: Отнемането на концесията на "Росенец" трябва да е добре обмислено

„Ползите от деругацията за нас ще са, че ще можем да ползваме руски петрол и да изнасяме за Украйна. Сега може да се наложи спешно да преработим пристанището си за доставки на петрол Брент. Има риск да не можем да получаваме тази суровина“, предупреди той.

Според него има мнозинство което ясно и категорично казва, че е евроатлантическо, че едва ли не всичко ще бъде в интерес на евроатлантизма.

"Ние от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е казваме, че не защитаваме нито американски, нито руски, а българските интереси", каза Стойнев.  Според него е абсурдно темата с концесията да бъде условие за Шенген, тъй като сама Европейска комисия ни е позволила да ползваме руски петрол.

Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на определи като абсурдно решението на парламента да продаде реакторите за АЕЦ "Белене" на Украйна. "Ние ставаме единствената държава в света, която за втори път продава ядрено оръжие, без да е производител. По-голям виц едва ли има", каза Стойнев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1229 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
К РАДЕВ ХИГИЕНИСТА НА ПУТИ НАЙ ОТЗАД

2023.08.04 | 11:44

1
ХИГИЕНИСТА НА ПУТИ НАЙ ОТЗАД НЕМЕДЛЕНО ХИГИЕНИЗИРА ОАКАНОТО ДУПЕ НА ГОСПОДАРЯ СИ ПУТИ. ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА... ПЪК ПОСЛЕ:ЗАЩО НИ ПРЕЗИРА ЧОВЕЧЕСТВОТО?... И ПИТАМЕ, ПРИ НАЛИЧИЕТО НА МИЛИОНИ ГНУСНИ ФЕКАЛНИ ЧЕРВЕЙ,ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ХРАНА СА ЕКСКРЕМЕНТИТЕ НА РОСИТЕ...

Добави коментар

Водещи новини