Гроздан Караджов отрече да е бездействал, докато е бил регионален министър

  • 20 юли 2023 17:39

  • 281
  • 0
Гроздан Караджов отрече да е бездействал, докато е бил регионален министър
© Кадър: БТВ
Слушай новината Слушай новината

Бившият министър на регионалното развитие и благоустройството и настоящ депутат от „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионенГроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова опроверга твърденията за бездействие от страна на наследника си по повод ин хаус договорите за строителството на АМ „Хемус“. Той поиска право на отговор в предаването „Лице в лице“ по БТВ след гостуването на министър Андрей Цеков.

Той цитира точка от Закона за обществените поръчки, в която ясно се казвало, че когато без състезателна процедура е направено едно възлагане, то може да се откаже.

Караджов отрече да е бездействал, докато е бил на поста регионален министър.

Регионалният министър Андрей Цеков: Пари за пътища има, няма стратегия

В подкрепа на думите си, той показа писмо, което аз бил изпрати в първия месец, в който е станал министър, с което е искал среща, за да се реши дали ще се прекратяват процедурите или не.

По думите му ин хаус договорите можели и сега да бъдат развалени, но не трябвало, тъй като съществувал риск за всички тях да платим по 30% над стойността им. Така без да построим и метър трябвало да платим 30 милиона лева, предупреди той.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
281 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини